Gyujtás állítás?
Ejejej, milyenek vagytok..lenyomja a gázpedált, felpörög a motor és közben változik az előgyujtas...
Ki nyomta a pedalt? Ő. Ki állította a gyújtást? Ő (nagy ö, de nem a noszaly Sanyi és nem is Molnár Anikó)
Ennyi...
Érdekes volt milyen bunkó emberek léteznek egyből le hurrogjátok azt aki nem ért hozzá.
Tulajdonképpen magán a gyujtáson igen is van állitási lehetőség minimális szögben ekkor viszont kopogásos égés jön létre találkoztam olyan esettel ebből kifolyólag a kipufogó szelepülékből tört le egy darab ezálltal kompresszió nem volt kihagyott a henger. Ne probáld meg magyarázni nekem a hülyeségedet te gyökér direkt irtam igy ki a kérdést kiváncsi voltam mennyire segitőkészek vagytok de egy hányadék amit irtatok karácsony és újév tisztességére.
Ha ilyen preciz emberek vagytok azt regéljétek el miért áll le a kocsi alapjáraton. Gyujtás,kapcsoló kilőve alapjárati motor kilőve.folytószelepház kitakaritva, lambdaszonda kizárva.
Szelepszár szimeringet cseréltem gyűrűztem uj tömitesek mindenhol stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!