Családi autónak egy új Dácia vagy használt nyugati hasonló árkategóriában?
A családi költségvetésbe új autónak egy Dacia vagy Fiat férne bele. Ennyi pénzért egy 8-10 éves használt autót lehetne venni aztán vagy visszatekerték vagy nem, vagy rohad 1-2 éven belül vagy nem...
Nem szeretnék közelebbi ismeretséget kötni sem karosszériással sem autószerelővel.
Csak elvi valasz
Dacia
Indok: paràzol a régebbitől
Miért elvi?
Mert en nem vennek ennyiért autót...
Inkább 50 új itatot a disznók nak...
Ja nem a kacsàknak
Mennyi a keret? Családi autónak a Fiat Tipo szerintem jó választás, elég nagy kedvezménnyel próbálnak tőlük a kereskedők megszabadulni, mert valamiért nem viszik őket. Használtautón nézegesd őket.
Nekünk Dacia Logan-ünk van szintén hasonló okokból. A franc se fog 3-4-5 milliókat adni totál átlagos használt autókért, kétes előélettel.
Szerintem egy új Dacia árából pont kijön egy max 3-4 éves Passat mondjuk, vagy fiatalabb kicsit olcsóbb mondjuk opel, németországból, lejárt lizinges autót kell venni.
Igen, van bennük 3-4 éves korukra átlag 150e km, pont annyi mint a 15 évesben. Véletlen nem?
"Szerintem egy új Dacia árából pont kijön egy max 3-4 éves Passat mondjuk, vagy fiatalabb kicsit olcsóbb mondjuk opel, németországból, lejárt lizinges autót kell venni."
Az a baj, hogy nem kapsz 3-4 éves Passatot egy Dacia árából, de még 6-7 éveset sem... Én is sokáig ezt szajkóztam, aztán amikor autó kellett és komolyabban nekiálltam keresni akkor esett le az állam.
No meg nem fognak 150 ezerrel eladni egy Passat-ot, max mire ideér annyi lesz benne. A német sem hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!