Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lopták el a Suzukim?

Hogyan lopták el a Suzukim?

Figyelt kérdés
Az éjjel elkötötték a 94es Swiftem a ház elől, és a falu végén az árokba estek vele. Sok baja hálisten nem lett, meg feljelentést is megtettem. De mégis, hogy nyitották ki? Feszegetésnek nemigen van nyoma. Nem sedan, csomagtartón lehet bejutottak. Kormányoszlop alatt lógnak a kábelek, azzal mit csináltak, hogy indították el? Válaszokat köszi :)

2019. dec. 27. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Egy ügyes tolvajnak nem probléma kinyitni egy autót.
2019. dec. 27. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Azt az autot egy ugyesebb tizeves elkoti. A csomagtarton keresztul is bejuthattak, de a zarat se tul bonyolult kiugrasztani, igazabol az ajto sarkat erosebben meghuzva ki lehet annyira fesziteni, hogy benyuljanak es kipockoljek a zarat egy fempalcaval.
2019. dec. 27. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Aki ért hozzá, annak egy mai autót sem nehéz kinyitni és ellopni, a régi Swift ehhez képest semmi. Hiába zárod be, kis tulzással olyan, mint ha be sem lenne zárva, ennek ellenére én is zárom. A 97 előttiekben immobilizer sincs, így még könnyebben indíthatóak. Valószínű tudták mit keressenek, adtak gyujtást, önindító, aztán már járt is az autó. A kormányzárral mit csináltak, az jó kérdés, talán eltörték, nem ismerem a módszereket.

- Valamelyik ajtó nyitva maradt.

- A vezető oldali ajtót kifeszítették a tetejénél, egy dróttal pedig ki tudták nyitni az autót belülről.

- A hátsó kis ablakot állítólag könnyű benyomni.

Régebben olvastam, az illető bezárta a kulcsot az autóba, a pótkulcs 100 km-re, felhívott egy ezzel foglalkozó embert, megegyeztek egy összegben, majd elfordult és pár másodperc múlva nyitva volt az ajtó. Nem írta a módját, mert ő sem látta, de egy Swfit-be rombolás nélkül bejutni nem nagy feladat.

2019. dec. 27. 23:15
 4/8 D. Brasco ***** válasza:
50%
Egy swiftbe bejutni kb annyi mint bemenni egy nyitott ajtón...nem tudom van-e olyan kocsi amit egyszerübb feltörni
2019. dec. 27. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom 94-esbe még immo sincs, más kérdés, hogy tippeket remélhetőleg senki sem fog adni, elégedj meg annyival, hogy megoldották.
2019. dec. 28. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:
2 dolláros jiggler csodákra képes
2019. dec. 28. 07:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2007-es Alto kulcsát bezárta ismerős, szakember jött, és a párnás módszerrel percen belül nyitva volt. Nem nagy valami.
2019. dec. 28. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Kilencvenes éveke eleji Suzukit egy dróttal ki lehet nyitni, benyúlva az üveg mellett. Azt még nem lehetett "kettőre zárni" mint egy mai kocsit, amikor a gomb felhúzása után sem lehet nyitni az ajtót.
2019. dec. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!