Ti vennétek olyan autót aminek kinyílt a légzsákja de mindent helyrepofoztak?
Találtam egy ilyen autót: [link]
Külsőre nem tűnik olyan vészesnek a sérülése.. Lökhárítót és motorháztetőt kell rajta csak cserélni,illetve lehet még a hűtőt is biztonsági okokból..de sajnos nyílt a vezetőoldali légzsák is,pedig az ütközés nem tűnik nagynak.
Ti vennétek ilyet ha 1 millióval olcsóbb lenne?
Szerinted hány olyan eladó használt autó van, aminek már durrant a légzsák ja és újat raktak be???
Simán veheted...
Hát az megint más kérdés.. Pl egy ilyet már nem vennék meg soha:
De néha találni olyat,hogy kis koccanasnak tűnik az egész,mégis nyílik a légzsák.
Ha már megcsnálták az autót, akkor te utólag bizonyára meg tudod mondani, hogy pontosan milyen mértékű volt a törés.
Hát persze. :)
De a másodikat már nem a légzsák miatt hanem mert totál káros, nem éri megjavitani.
Az egész autó megnyomorodott .
Kizárólag akkor, ha megbízható rokon, családtag árulja, és első kézből tudom, láttam a sérüléseit.
Nem, haver meg haver haverja, megbízható kereskedő (lol) meg ismerős ismerőse nem számít megbízhatónak.
Vannak olyan okosak is, akik kikotik a föstőnek, hogy kb semmi sem érdekli, de nem lehet vastagabb a javítás mint a gyári érték...
Akkor ezt hogy szurod ki? Te is föstő vagy? Nem hiszem, akkor máshogy állnal ehhez...
Kerdes a kerdesben:
Mi van akkor, ha ugyan kinyilt a legzsak, konnyen javithato a karosszeria resze VISZONT a motor akkora utest kapott,hogy elobb-utobb tonkre megy. Lehetseges lenne? A motoron kulserelmi nyom nincs,szepen jar kinyilt legzsakkal is,de akkora erohatas erte a balesetnel,hogy mar nem birja sokaig.
Ugye fel-ala jarkalnak benne a dugattyuk,szelepek, vezerles is mozgasban van..es kap hirtelen egy eleg nagy utest elolrol-- kulonben ugye nem nyilt volna a legzsak.
Vagy ha barmi gond lenne azt ugyis hallanam?
Első körben rakhatnál olyan képet ami a jobb elejét mutatja, ott nagyobb a kár. Gyanús ez nekem, ilyen kis sérüléssel miért nyílt a légzsák? Egyébként a motor nem fog tönkremenni, maga a blokk ilyen ütésektől nem sérül. Inkább a perifériákon lesz sokkal több sérülés, mint gondolod. Kell majd egy csomó olyan kisebb nagyobb alkatrész, amire most nem gondolsz. Aztán repkednek a plusz 10.000-ek. Azért adják el ezeket, mert nem éri meg javítani, a sérülés miatt túl nagy az értékvesztése és ha nem vagy szerelő/lakatos/fényező akkor túl sokba kerül, túl sok utánajárás, munka stb. A végén pedig annyiba kerül, mintha veszel egy törésmentest, vagy olyat, amin egy ekkora sérülést megcsináltak.
Ja és a javításhoz számolj hozzá két xenon lámpát is, ami már magában megduplázza a tervezett alkatrészköltségedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!