400-ig "élményautó"?
Figyelt kérdés
400-ig kéne egy hobbiautó, aminek vezetési élménye is van azért. Kifejezetten régebbi autót néztem,2000-es évek előtt. Amik eddig szóba jöttek: toyota corolla hatchback,1.6,16v. Mazda 323 f BG, 1.6, 16v. Peugeot 205,1.6,nem GTI! Citroen Saxo 1.6,16v,nem GTI. Mercedes 190E. Várok ötleteket. Nem patika állapotban gondolkoztam ezeken az autókon.2019. dec. 26. 18:49
11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. A totalcaroa cikkbe nem én voltam, viszont hatalmas írás :D amúgy azt olvasva jut eszembe hogy colton is gondolkoztam.
2019. dec. 26. 20:24
12/20 anonim válasza:
Mert aztán az Opel féle C20NE az tényleg ki van hegyezve...
Calibra kínálat két harmada 400.000 alatt van.
13/20 D. Brasco válasza:
Vegyel egy punto vagy bravo hgt-t.......semmi megbecsulésük eppen ezert semmi ertekük sincs....mondjuk 400-ert biztosan véres lesz a torka,de ennyiből ilyen " élményauto" telik
14/20 anonim válasza:
Körlámpás Zsiguli. 300 ezer felett nagyon jó állapotúakat lehet kifogni, az alkatrészek fillérekbe kerülnek. Én ültem egy patika állapotúban, hát rendesen meglepődtem, hogy milyen full extrás hatást kelt. Vörös bőrüléssor volt benne, hihetetlenül kényelmes, ki se akar szállni az ember, vezetni is biztos élmény lehet.
15/20 anonim válasza:
"Körlámpás zsiguli full extrás hatást kelt"...🤣
Trabant után biztosan. Élmény továbbá a függőleges szélvédő,műszerfal.
Egy Matiz után is klausztrofóbiád lesz benne,annyi hely nincs elöl.
Élményautó. Élmény megszabadulni tőle!
16/20 anonim válasza:
Nekem a mai autók után kimondottan tetszett, az egyszerűsége is, meg olyan, mintha egy üveggömbben lennél, nagyon vékonyak az oszlopok, tökéletes a kilátás. Mondjuk cserébe 50-el is meg lehet halni benne. Hobbiautónak szerintem nagyon jó, folyamatosan megy fel az áruk is.
17/20 anonim válasza:
nekem sikerült kifogni 370 ezerért egy 320i e36-ot, csapatom vele, mint állat, nagyon bírja, hétközbe meg anyám jár vele és szereti, amennyire nem vigyázok rá, annyira straoabíró.A rozsdán kívül baja nincs... Amúgy, ha nem fontos a hátsó kerék, meg nem vagy semmilyen nemzetiség nagy hódolója akkor ott van például a saab. Konkrétan 300 ezerért most is van egy közel 200 lóerős és ez az a kategória, mint az én bmw-m, hogy pót autónak is simán jó lehet az élményautózás mellett... Szerintem a legésszerűbb egy golf, vagy egy bmw lenne, mert azokhoz hegyekben áll az alkatrész a bontóban...
18/20 anonim válasza:
400 ért keresel élményautót? Szép🤣😅😅
Had sugjam meg hogy élményautót 700-800nál kezdődik.
Egy régebbi fajta mx-5 is bőven 800 felett van..
Ennyi pénzért inkább napi használós autót kapsz.
19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, most komolyan, mit nem lehet ezen érteni? Leírtam milyen kategóriába keresek, az élmény autó szó nem véletlen van idezojelbe. Nem kell jaszkariskodni, mert le tudod ide írni, hogy az elmenyauto az ez meg az. Nekem ilyen szegmensbe kell, és azer egy 1.6-os saxo is, jó futóművel tud adni élmény faktort. Nyilván nem akkorát mint egy mx5, vagy egy vti celica, de ad. Nem csodát várok...
2019. dec. 27. 07:49
20/20 Katolikus plébános válasza:
Szivatni akarod magad vagy autózni, ezt kell eldönteni. :) VW Golf III tdi+ chiptuning és akkor a kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!