Szerintetek milyen ez az auto így látatlanban? (kép, adatok)
"Azért a sportosan vezetek egy literes stiftnél Epic Fail!"
Tudod annyi a különbség, hogy amíg te előzöl addig hagyod 5ösbe és a (PD)TD(I) kocsid ülésébe ragadsz, addig én vissza kell váltsak és kicsit bíztatni kell, hogy menjen. Nem az a jó sofőr aki 150 lóerővel előzni tud, hanem az, aki 50-nel :)
Az, hogy mennyire sportos... Nekem annak számít. Soha nem tartom fel a sort se lakott területen kívül, se belül. (Na jó autópálya már kicsit húzós)
Köszi a válaszokat mindenkinek!A fekete Vectrat mentettem!A Golf meg már elkelt!
Esetleg nem tudna valaki ajánlani autót!Ismerőse révén vagy valahogy!200 ezerig!Lehetőleg Dízel legyen,de nem gond ha Benzines!Szolnoktól elérhető távolságban:Szolnok,Bácskiskun,Pest megye!Ám barátom most megy helyettesíteni Tatabányára egy hétre, szóval onnan is jó!Ott már van egy kiszemelt auto(Ford Fiesta), de az sem biztos, hogy meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!