Hol lesznek a mai autók 20 év múlva?
A legnagyobb probléma forrás a kis blokk turbóval, én amíg tudom kerülöm ezeket, egy 9 éves Civicem van, vigyázok rá ahogy tudok hogy minél tovább autó legyen, nem egy Porsche, de van annyi ereje hogy 1 év után is várom hogy vezethessem.
Ajánlás alapján vettem a Hondát, és nagyon megszerettem.
Sajnos az újabb modellek is is már turbósak, és egy 1.5ös blokkot 180 lóerővel szét lehet verni, ha "igazán" használja az ember, és nem családapa tempóval járkál vele.
A családunkban volt bedöglött motoros 2008as Tfsi Seat, annyi lett volna a javíttatás, hogy nem érte meg a bizonytalanságot, túladtak rajta és vettek egy masszív kis Toyotát.
13as
A TSI Seatnak se az volt a baja, hogy túl sok a lóerő. Attól nem fog kevesebbet tartani a motor. Ott konstrukciós hibák voltak, amiket 2012 után amúgy kijavítottak már.
A maiak 20 év múlva? ott lesznek mindenhol, a tescoban pl amikor valaki leveszi a polcról a tejfölöspoharat, vagy amikor a gyereknek játékot veszel,ott lesznek a mai autók mind újrafröccsöntve ezekben..
Fogyasztói társadalom van durván, 3-5 évre készülnek ezek a mai kacatok, nem lehet, és nem is érdemes életbentartani 20 évig ezeket úgy, mint a 30 évvel ezelőtti gépeket..
Egy világban ahol nem csak a szelepfedél, de a szívósor is bakelitből van, totálisan kiminimalizált méretezésű belső alkatrészek a motorban hogy a garanciaidőt végigfussa meg még egy napot, zéró tartalékkal, nem lesznek 20 évig életben a gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!