Ha átíratkozom automataváltós autóra, ilyenkor előről kell kezdeni az órákat, vagy amit már levezettem beletartozik?
Figyelt kérdés
Olyan vagyok mint spongyabob,nem megy ez a kuplung, váltó kezelés. Most voltam harmadik alkalommal, (mindig egy órán keresztül tart) most nagyon elkeseredtem. Azért.gondoltam most még ezt megpróbálom, ha ez sem megy feladom (biztos van olyan, hogy valakinek nincs érzéke hozzá!?) Valamint, ha valaki tud Pesten olyan autós iskolát, ahol autómataváltós autóval lehet tanúlni, és megbízható iskola, kérem ne tartsa magába! Azt is tudom, hogy majd nem vezethetek váltós autót, de ez nem izgat.2019. dec. 20. 22:57
11/12 anonim válasza:
mennyi rosszindulatú ember istenem! szia kérdező. én is ezt tettem, átiratkoztam manuálisról automatára. ugyanabba a suliba nem volt lehetőség automatát vezetni, így sulit is váltottam. nem vesztek el az addig levezetett órák. sok sikert kívánok!
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne add fel még. Menni fog az. Első hàrom óràn én csak kormányoztam meg indexeltem. Xd Utàna apránként àtadott mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!