Ha átíratkozom automataváltós autóra, ilyenkor előről
kell kezdeni az órákat, vagy amit már levezettem
beletartozik?
Figyelt kérdés
Olyan vagyok mint spongyabob,nem megy ez a kuplung, váltó kezelés. Most voltam harmadik alkalommal, (mindig egy órán keresztül tart) most nagyon elkeseredtem. Azért.gondoltam most még ezt megpróbálom, ha ez sem megy feladom (biztos van olyan, hogy valakinek nincs érzéke hozzá!?) Valamint, ha valaki tud Pesten olyan autós iskolát, ahol autómataváltós autóval lehet tanúlni, és megbízható iskola, kérem ne tartsa magába! Azt is tudom, hogy majd nem vezethetek váltós autót, de ez nem izgat.
Miköze a valtonak a levezetett orakhoz. En voltam bevasarolni, autot fenykepeztetni, mosatni, rokont meglatogatni, lottozoba az oktatoval,mert a kocsit kimelni kell. Meg a duplaoran Volt hogy 1orat masvezetett es ezek mind kivoltak fizetve.
2019. dec. 20. 23:20
2/12 A kérdező kommentje:
A kérdésemre keresem a választ! Az engem nem érdekel, hogy te mit csináltál, vagy mit nem!
2019. dec. 20. 23:28
3/12 anonim válasza:
nem kell újra kezdened, ha iskolán belül maradat
de amúgy nem mindegy? 3 órán voltál meg csak
2019. dec. 20. 23:47
4/12 anonim válasza:
*maradsz
2019. dec. 20. 23:47
5/12 anonim válasza:
Jobb is ha nem lesz jogosítványod, egy közveszélyessel kevesebb az utakon.
Köszönjük.
2019. dec. 21. 05:20
6/12 anonim válasza:
Nem kell elölről kezdeni.
2019. dec. 21. 07:35
7/12 anonim válasza:
Tényleg nem rosszindulatból, de ha a kézi váltás ekkora problémákat okoz, amit nem vagy képes megugrani, akkor tényleg lehet jobb lenne ha nem kapnál jogsit, mert a közlekedés közbeni éles helyzeteket, problémákat is valószínű hasonló agilitással kezelnéd.
2019. dec. 21. 08:37
8/12 anonim válasza:
Gyerekek, én a harmadik órán még csak a kormányt foghattam a tanpályán. Nehogy már közveszélyes őrült legyen már a szemetekben!
Ha a gép kezelése leköfi a figyelmét a vizsgán, úgysem engedik majd át.
Kérdező, én azt mondom, ne változtass! Az oktató érzi, látja, hogy nehezebben megy, többet fog ezzel foglalkozni. Ha meg nem, akkor szólj neki. Te vagy a megrendelő, el kell fogadnia ezt a kérést.
2019. dec. 21. 08:48
9/12 anonim válasza:
Nem azzal van a baj ha ennyi idő után nem megy neki, hanem, hogy fel is adta és így áll hozzá, hogy akkor egyből automata és cső. Így valszeg minden egyébhez is ilyen mentalitással áll hozzá vezetéstechnikailag.
2019. dec. 21. 09:04
10/12 anonim válasza:
Azért 3 óra után ne ugorj rögtön arra a konklúzióra hogy neked ez sose fog menni!3 óra alatt én se tudtam még kb hogy mit csinálok,édeskevés annyi idő arra hogy normális megtanuld a kuplung használatát.
Ha 10-15 óra után még mindig nem megy egyáltalán,akkor tényleg érdemes lehet elgondolkodni az automatán de attól hogy rosszul kezdtél még nem jelenti azt hogy soha nem tudod megtanulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!