Járt már valaki úgy hogy használt autót vett és nem volt komolyabb baja évekig? Ha igen milyen típus volt?
Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 21:40
1/25 anonim válasza:
Eddig az összes ilyen volt.
Swift, Scenic és most Qashqai
Mindegyik benzines
3/25 anonim válasza:
Mazda 3, 2004, 1.6 benzines. 2 éves, eddig a kotelezo olajon kivul egyszer kellett izzot cserélni.
4/25 anonim válasza:
Jeep patriot, vezérlés cserével kezdtem, még a gyári volt rajta 143e km..azon kívül olajcsere, üzemanyagszűrő pollenszűrő meg ilyen apróságok. Eddig 60e km-t raktam bele, meg vagyok elégedve
5/25 Nyakasparasztgazda válasza:
Ilyen autót még nem sikerült vennem...
Amik voltak Trabant 601 beállt a főtengely, Vectra A lambda szonda szivatott, golf II gtd teljes motor felújítás, Punto II klíma, illetve most hengerfejes , Corsa B valami hülye jeladó...
Az utolsó 2 van jelenleg...
6/25 anonim válasza:
WagonR. Na abba csak benzin kellett.
7/25 anonim válasza:
Fiat bravo 1.9 jtd. Öt év alatt kopó alkatrészeket cseréltettem meg általános karbantartások voltak (olajcsere stb.).
8/25 anonim válasza:
Ford Fiesta mk4 100 ezerért vettem, rá öt évre ismét 100 volt ráköltve.
220-ért Swift, és csak a kötelezők.
10/25 anonim válasza:
Belegondolva csak ilyen volt
Golf IV TDI
Scirocco MKIII TDI
Corsa B benzin és dízel
Emellett:
Mercedes-Benz 1619
Scania P114
Case-IH CX90
Massey Ferguson 8450
Case-IH CS150 (ez nem volt hibátlan, költeni kellett rá bőven, de így is megérte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!