10 ev mulva ki fogja szerelni a mai autokat? A mai autok olyannyira silany minoseguek es tele vannak felesleges extrakkal
Lesz rá szerelő...
Autó extrák mindet javító mestere...
Először azt kérdezed, hogy ki fog 10 év múlva autót szerelni.
Gondolom az akkor aktív autószerelők.
Aztán írod, hogy milyen silányak a mai autók.
Akkor bizonyára azért kell majd szerelni ezeket.
Később megállapítod, hogy milyen fölösleges extrákat szerelnek be.
Ki mondta, hogy ezek el fognak romlani?
Egyáltalán mit is akarsz kérdezni? ;)
Szerinted túl sok felesleges dolgot tesznek az autókba. Azok szerint meg nem, akik ezekért a "dolgokért" pénzt adnak.
Ha meg azt gondolod, a mai autók silány minőségűek, közlekedj egy kicsit egy Dacia 1310-essel, és utána ülj át egy Loganba (csak hogy márkán belül maradjunk).
Nem tudom hány éves vagy és milyen autód van, de írd már meg légyszives, milyen alkatrészek vannak nálad bekészítve a csomagtartóba?
Én emlékszem amikor gyerek voltam (és a még nem "silány minőségű" autókkal jártunk) mindig kellett legyen a csomagtartóban gyújtótrafó, a garázsban a polcon termosztát, a Wartburggal utas nélkül nem lehetett elindulni mert ha éppen nem volt kedve bevenni a rükvercet, ki tolja hátra, és az első szériás (tehát még "jó" motoros Zsigulink kétszer kért motorgenerált az alatt a pár év alatt, amíg nálunk volt).
És hogy ne csak a keleti autókat szidjam, volt egy régi Nissanunk, amiben autópályán szeretett leugrani a helyéről a gázbowden - motor felüvölt, gyorsan üresbe, leállósáv, motorháztető felpattint, bowden vissza, robogás tovább.
Valahogy nem hiányoznak ezek a dolgok a mai "silány minőségű" autóimnál, lehet bennem van a hiba.
Senki. meg se érik a 10 évet kb.
De már autószerelő most sincsen, lassan csak modulcserélő "szakember" van.
De szerencsére lehet venni olyan autókat, amiket még tartósságra csináltak, ezelőtt 20-30 éve. :)
Én rettegek attól az időtől amikor már csak az újabb, modern autókat lehet venni használtan is....
Nem lehet már a sarki zugszerelohoz járni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!