Kinek mi a véleménye az új E10es benzinről? (Suzuki Ignis 1.3)
Figyelt kérdés
Múlthéten tankoltam belőle először mivel a szokásos benzinkúton már csak ezt lehetett. Fogyasztásom az eddigi átlagos 7literről 8-8.5re nőtt.2019. dec. 18. 20:58
1/9 anonim válasza:
Pontosan mérted? A vezetési stílusod nem változott? Nem volt több hidegindítás?
Ez nagyon durva különbség lenne, ennyivel nem nőhet tőle a fogyasztás.
2/9 anonim válasza:
Egy tankolásból és ha nem fogyasztod ki majdnem az összes naftát, akkor nem tudod megközelítőleg se kiszámolni a fogyasztást.
3/9 anonim válasza:
Valamit rosszul mértél, vagy más stílusban vezettél.
Biztos rád is hatott az E10 hiszti.
Nekem is 1.3-as Ignis van. Ekkora arányú fogyasztásnövekedés akkor volt, amikor tisztán E85-el jártam pár éven keresztül (kb. 60 000 km-). Bár a rengeteg rövid út és városi tötymörgés miatt nálam inkább 7,5-ről 9,5-re ugrott. Egyúttal ennek a tapasztalatnak a birtokában mondom, hogy semmi baja nem lesz tőle semminek.
4/9 anonim válasza:
nekem is 1,4 ignis van és másodikban 105 helyett 95-nél letiltott már.... :(
5/9 anonim válasza:
Milyen véleményre vagy kíváncsi? Ugyan annyit eszik a kocsi, mint eddig, ugyan úgy megy. Tőlem akár trágyalé is jöhet a pisztolyokból, ha én semmi változást nem veszek észre.
6/9 anonim válasza:
A több etanoltól több lesz a fogyasztás,de nem ennyivel! Ebbe az 1-1,5 literes többletfogyasztásba még rengeteg más tényező is ott van!!!
7/9 anonim válasza:
Nyáron 7,5 télen 7,8 kb. az átlagfogyasztásom. Olyan 7x tankoltam fullra az új e10ből. Semmi különbség nincs.
8/9 Barnabas333 válasza:
7-es már 7x tankoltál 10-est? Jó sokat mehetsz? Kollégám 10 éves Fordja elkezdett dadogni, de nem tudja a benzintől van-e... Én ma reggelt tankoltam, még kell egy kis idő, hogy a fedélzeti kiszámolja a reális értéket...
9/9 anonim válasza:
Van amelyik kúton már én is láttam vagy 3 hónappal ezelőtt. Ha 3 hónap alatt csak annyit ment, mint én (kb 4000km), az még nem is egy kirívó éves futás, és ennyi idő alatt én is tankoltam 6x legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!