Mercedes C63S limuzin mennyire szükős?
Figyelt kérdés
Mert ugye kis autó kategória méretre, skoda octaviahoz képest mekkora hely van benne?2019. dec. 16. 14:02
1/15 D. Brasco válasza:
Mert nyilván aki C63 amg-t nézeget annak biztosan nagyon fontos,hogy mennyire szűkös,hiszen bevásárlásra fogja használni hétvégén a teszkóba,vagy anyu megy majd vele a gyerekért az oviba.......
2/15 A kérdező kommentje:
Hiszed vagy sem, nem mindenki teheti meg hogy vegyen egy autót játékra és a mindennapokra. Nőlj már fel végre, troll...
2019. dec. 16. 14:07
3/15 anonim válasza:
Még is mi közös az octaviaban meg a c63s-ben azon kívül, hogy mind a kettőnek van 4 kerek? Aki nem teheti meg, hogy legyen egy játszós meg egy mindennapi kocsija, az miért 500 lovas kocsit néz?
4/15 D. Brasco válasza:
Értem...tehát te nem teheted meg hogy legyen egy játszós meg hétköznapi szaladgálós kocsid,éppen ezért te ilyen 500+ lovas nagyon sok millios szupersport szedánt akarsz venni......tiszta és világos.....
5/15 D. Brasco válasza:
Ja és nyilván ha ezt nekem nehezemre esik elhinni akkor azonnal én vagyok a troll.......
6/15 anonim válasza:
Ne hülyíts már minket,20 milliós autóra van pénzed,de nem tudsz venni egy szaladgálósat a töredékéért :D
A kérdésre válaszolva itt egy bemutató az autóról( [link] nézi a belsejét nézi a csávó és elmondja mekkora hely van benne.Angolul remélem tudsz valamennyit.
8/15 A kérdező kommentje:
#6-os nem fogok venni egy putris szaladgálós autót.
Megnéztem a videót. Egy nagytestű kutya szerinted befér a hátsó üléssorra (kangal)?
És a kombi változat milyen szerintetek?
Nekem valahogy olyan ronda...
2019. dec. 16. 15:07
9/15 anonim válasza:
Nah megse suv vagy mpv lesz? :(
Amugy nekem is ilyen van, amg, teljesen jo multkor is huztam utana a betonkeverot, meg siman belement a komuves cucc. Teljesen megertelek nekem se lenne penzem e melett mar másra
10/15 A kérdező kommentje:
SUV nem kell, volt hogy cayennel majdnem felborultam egy éles kanyarban...
2019. dec. 16. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!