Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángat az autóm?

Miért rángat az autóm?

Figyelt kérdés

Van egy 1,6-os F Astrám ecotech motoros. Amikor

jobban oda lépek neki rángat. Ez mitől lehet? Bármekkora emelkedőn kell felmenni változó időnként ránt egyet. Ez lehet fél másodperc vagy akár egy perc is. És csak a napi első útnál csinálja. Valaki ötlet?

2019. dec. 15. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Valami elromlott benne.
2019. dec. 15. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen rángatós hibákat általában gyújtás- vagy üzemanyagellátási probléma okozza.
2019. dec. 15. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokminden lehet, ez csak talágatás. Szerelő.
2019. dec. 15. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Dugd rá a hibakódolvasódat haver
2019. dec. 15. 21:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszem szerelőhöz, csak érdekelt, hogy valaki tud e bármit, hogy mi okozhatja. És mellesleg nő vagyok és nem haver. Jaa és hibakód olvasóm sincs. Ha lenne valószínű azt se érteném, hogy milyen hibát ír ki. Attól, hogy a jogsim meg van nem kaptam autószerelő végzettséget. És jöhetnek a piszkálós kommentek.
2019. dec. 15. 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Lehet váltó hiba is.
2019. dec. 16. 02:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Simán csak érdekel az autószerelő szakma,vagy megnyugszik az agyad attól,ha leirnak neked 80 féle hibalehetőséget?

Mi ennek ennek a lelki háttere? Sosem értettem...

Merthogy előrébb nem visz hogy ideirod a világfájdalmadat az biztos

Nyílván most te leszel megsértődve ahogy az lenni szokott az esetek 99%-ban.

2019. dec. 16. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet de nem váltó hiba.
2019. dec. 16. 10:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem sértődöm meg, és nem nyugtat, csak próbálok tanulni. Utána járni a dolgoknak. Sokat olvasok és kérdezek ha elakadok. Hátha egy kis odafigyeléssel, tanulással és utána járással meg tudom oldani a hibákat. Ha nem tudom meg csinálni kérek segítséget. És nem kifejezetten csak az autó. Mindennel így vagyok. Az autót elviszem egy szerelőhöz, és köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. dec. 16. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
15 körül találsz megbízható kódolvasót, konkrétumokért írj ki kérdést rá, a hibakódokról meg annyit, hogy zsebedben a google. De ha típus és kódolvasó van, azzal lehet konkrét kérdést kiírni, ilyesmi esetekben, amikor nemigen fogod tudni tesztelni. Amúgy egy légtömegmérő pucolás vagy csere lehet az esélyes, legalábbis ha nem volt ilyesmi mostanában, de ez így csak horoszkóp.
2019. dec. 16. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!