Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángat az autóm?

Miért rángat az autóm?

Figyelt kérdés
Először is egy Daihatsu Charade 1.0 G100 autóról van szó, 3 henger szívó, karburátoros. Kb egy hónapja vettem észre hogy gázadáskor néha megrántja a kocsit a motor, gondolom a rossz gyujtás miatt, magasabb fordulaton szokott megtörténni hogy pörög a motor de a kocsi nem megy (nem kuplung hiba) . Kicseréltem az egyik gyujtókábelt mert az mindig mocorgott a gyertyán, kicseréltem még a gyujtáselosztó fedelet, rotort, gyertyákat. A probléma még mindig fent áll, viszont már nem annyira durván mint régebben. Kanyarból kigyorsításkor pedig a gázra rálépve megtorpan az autó és utána pörög fel a motor. Ezért úgy kell menni vele hogy mielőtt elindulok álló helyzetből kis fordulatot kell neki adni. Valakinek lenne tippje hogy mitől lehet ez?

2019. febr. 24. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel gázadáskor csinálja ezért nyilván az üzemanyaggal függ össze ez a rángatás.
2019. febr. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!