Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan fessem le házilag a...

Hogyan fessem le házilag a karosszériát?

Figyelt kérdés

Először is tudom, hogy van már ilyen kérdés, nekem kicsit más a helyzet. Egy golf 3-ról van szó, tehát nem kioktatást kérek, hogy vigyem műhelybe, ez egy szakma stb. Ez a kocsi sem többet sem kevesebbet nem fog érni a festéktől, mert egész egyszerűen nem fogja ezt megfizetni senki egy 23 éves kocsin.

Az első lökhárítót, valamint a bal első sárvédőt akarom lefesteni. Mindkettő új, a sárvédő fekete alapozott, a lökhárító szürke alapozott.

Viszont vannak rajta kisebb karcok, mert így érkezett meg.

Tehát az első kérdésem, hogy ezeket a karcoknál meg kell csiszolni, újra alapozni, vagy majd a festék úgy is befedi és nem fog látszódni?

A festék Evolution Pinty Plus fényes fekete akril spray festék.

Úgy tudom, ezt már nem kell lakkozni, mert akril.

Festettem már ezt azt, tehát minimális tapasztalom van már benne, tanultam a hibáimból hogyan kell csinálni.

Ha csiszolni kell, akkor milyen finom papírral?

Kérlek segítsetek.

#festés #Golf III #fényezés #Evolution Pinty Plus
2019. dec. 12. 09:27
 1/9 D. Brasco ***** válasza:
100%

A kisebb karcokat ki kell csiszolni vagy ha tul mély a karc akkor gittelni kell.....a festék maga semmilyen hibát nem fog eltakarni meg feltölteni

Az ilyen himi-humi akrill spray-k gyakorlatilag lószart sem érnek még akkor sem.ha lelakkozod......a nélkül meg főleg nem!Gyakorlatilag egy benzines ronggyal le lehet törölni a felületről az ilyen " fényezést"

2komponensű festékkel kell csinalni ezt meg hozza valo lakkal,a tobbi csak felesleges pénz meg energia pocsékolás....vagy veszel valami radiatorzománcot azt ecsettel vagy teddy hengerrel leküldöd amit akarsz,ez a legolcsobb....nyilvan a legigénytelenebb is

2019. dec. 12. 10:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, de ez elvileg jó minőségű festék, üzemanyag meg időjárás álló is, azért gondoltam hogy ez jó lesz.
2019. dec. 12. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a fekete, az nem alapozó! Egy minimális réteget kap egy nevenincs festékből, hogy ne rozsdásodjon az eladásig.
2019. dec. 12. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor arra rá mehet az alapozó, vagy az annyira rossz festék hogy inkább az egészet csiszoljam le?
2019. dec. 13. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha leszeded, és nem is lesz nehéz dolgod.
2019. dec. 13. 11:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó rendben, és milyen finomságú papírral kell csiszolni? 600as elég?
2019. dec. 13. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az bőven jó. Könnyebben, és jobban megtapad rajt az alapozó.
2019. dec. 13. 16:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget.
2019. dec. 13. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2019. dec. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!