Hogyan fessem le házilag a karosszériát?
Először is tudom, hogy van már ilyen kérdés, nekem kicsit más a helyzet. Egy golf 3-ról van szó, tehát nem kioktatást kérek, hogy vigyem műhelybe, ez egy szakma stb. Ez a kocsi sem többet sem kevesebbet nem fog érni a festéktől, mert egész egyszerűen nem fogja ezt megfizetni senki egy 23 éves kocsin.
Az első lökhárítót, valamint a bal első sárvédőt akarom lefesteni. Mindkettő új, a sárvédő fekete alapozott, a lökhárító szürke alapozott.
Viszont vannak rajta kisebb karcok, mert így érkezett meg.
Tehát az első kérdésem, hogy ezeket a karcoknál meg kell csiszolni, újra alapozni, vagy majd a festék úgy is befedi és nem fog látszódni?
A festék Evolution Pinty Plus fényes fekete akril spray festék.
Úgy tudom, ezt már nem kell lakkozni, mert akril.
Festettem már ezt azt, tehát minimális tapasztalom van már benne, tanultam a hibáimból hogyan kell csinálni.
Ha csiszolni kell, akkor milyen finom papírral?
Kérlek segítsetek.
A kisebb karcokat ki kell csiszolni vagy ha tul mély a karc akkor gittelni kell.....a festék maga semmilyen hibát nem fog eltakarni meg feltölteni
Az ilyen himi-humi akrill spray-k gyakorlatilag lószart sem érnek még akkor sem.ha lelakkozod......a nélkül meg főleg nem!Gyakorlatilag egy benzines ronggyal le lehet törölni a felületről az ilyen " fényezést"
2komponensű festékkel kell csinalni ezt meg hozza valo lakkal,a tobbi csak felesleges pénz meg energia pocsékolás....vagy veszel valami radiatorzománcot azt ecsettel vagy teddy hengerrel leküldöd amit akarsz,ez a legolcsobb....nyilvan a legigénytelenebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!