Milyen izzót válasszak?
Ennyi pénz egy pár izzó ért????
Nem a lámpa búra mattul és azért rosszabb a fény?
Ami gyárilag bele való azt kell bele tenni.
De megkell nézni, mert lehet lámpa csere is ha kezd mattulni, homályosodni.
Polírozás is lesz hozzá, nincs bemattulva de a biztonság kedvéért megcsináltatjuk. Egyszer jobban világít egyszer meg alig látni. Tegnap tünt fel, hogy az előttünk levőnek jobb a világítása.
Párom szerint inkább az a probléma, hogy szarul lett betéve az izzó (mintha felfele menne a fény), de szerintem egy csere is aktuális lassan ezért kérdeztem, hogy milyet vegyünk.
Ne válassz mást! Szerintem ez az egyik létező legjobb. Osramokat el lehet felejteni, nagyon drágák és kalap szhart sem érnek, talán egyedül a Silver, ami használható.
Igaza van az előző válaszolóknak, nézd meg, hogy nincsenek e bemattulva a fényszórók. Ha igen, azt a legtöbb autókozmetikában 5000/darab áron polírozzák és olyan lesz mintha új lenne. Ha ráguglizilol a fényszóró polírozásra millió helyet fog feldobni, ahol ezzel foglalkoznak.
Nekünk volt már benne Led izzó is, brutális fénye volt de egy volt vele a probléma a szembe jövőket zavarta. Csak olyan erős volt mint egy reflektor ezért inkább vissza cseréltük nehogy egy rendőr megfogjon minket. Azt sajnos csak 2 hétig tudtuk használni.
Az autónk fényezője polírozást is csinál ugyhogy “ügyesbe megoldjuk”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!