Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen izzót válasszak?

Milyen izzót válasszak?

Figyelt kérdés
Jelenleg az autómban egy GE Megalight Ultra +120%-as izzó van, de az izzóknak a fénye az utóbbi időben gyengébb lett. Milyen izzót válasszak ami ettől jobb de árban maximum 6-7 ezer Ft? Nő vagyok :)

2019. dec. 12. 02:25
 1/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
67%

Ennyi pénz egy pár izzó ért????

Nem a lámpa búra mattul és azért rosszabb a fény?

2019. dec. 12. 05:58
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Ami gyárilag bele való azt kell bele tenni.

De megkell nézni, mert lehet lámpa csere is ha kezd mattulni, homályosodni.

2019. dec. 12. 06:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Polírozás is lesz hozzá, nincs bemattulva de a biztonság kedvéért megcsináltatjuk. Egyszer jobban világít egyszer meg alig látni. Tegnap tünt fel, hogy az előttünk levőnek jobb a világítása.

Párom szerint inkább az a probléma, hogy szarul lett betéve az izzó (mintha felfele menne a fény), de szerintem egy csere is aktuális lassan ezért kérdeztem, hogy milyet vegyünk.

2019. dec. 12. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne válassz mást! Szerintem ez az egyik létező legjobb. Osramokat el lehet felejteni, nagyon drágák és kalap szhart sem érnek, talán egyedül a Silver, ami használható.

Igaza van az előző válaszolóknak, nézd meg, hogy nincsenek e bemattulva a fényszórók. Ha igen, azt a legtöbb autókozmetikában 5000/darab áron polírozzák és olyan lesz mintha új lenne. Ha ráguglizilol a fényszóró polírozásra millió helyet fog feldobni, ahol ezzel foglalkoznak.

2019. dec. 12. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekünk volt már benne Led izzó is, brutális fénye volt de egy volt vele a probléma a szembe jövőket zavarta. Csak olyan erős volt mint egy reflektor ezért inkább vissza cseréltük nehogy egy rendőr megfogjon minket. Azt sajnos csak 2 hétig tudtuk használni.

Az autónk fényezője polírozást is csinál ugyhogy “ügyesbe megoldjuk”

2019. dec. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!