November 29. én vittem szervizbe az autot, szerintetek mit tegyek?
Pont ket hete beszeltuk meg hogy mi legyen javitva (2-3 tétel) Hetfon mondtam nekik hogy pentekre mindenkepp szuksegem van az autora, azt mondtak visszahivnak amint megvan az alkatresz. Ma otszor hivtam oket mivel nem jelentkeztek, de nem vettek fel.
Amugy egy megbizhato hivatalos autoszerviz de valamiert mindig elkeveredik a munkalap, varjak majd visszahivnak, az arajanlat is masfel het kesessel jott meg. Az arak stimmelnek szoval nem vagyok atverve, a diagnosztika is alapos volt csak egyszeruen nekem nincs tobb idom, lassan egy honapja ott van az auto.
Mondjam meg hogy pentekre legyen mozgaskepes aztan hello?
Üdv a klubban! Mostanában nagy urak lettek a szervizek. Én tagnap kértem időpontot egy apróság miatt. Nem generáloztatni akarok. Január 17-ére kaptam időpontot.
Előtte legutóbb egy furatos csavar miatt egy hetet dekkolt a szerviz udvarán az autóm. Gondolom akkor kezdték bányászni hozzá a vasércet.
Sajnos így megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!