Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » November 29. én vittem szerviz...

November 29. én vittem szervizbe az autot, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pont ket hete beszeltuk meg hogy mi legyen javitva (2-3 tétel) Hetfon mondtam nekik hogy pentekre mindenkepp szuksegem van az autora, azt mondtak visszahivnak amint megvan az alkatresz. Ma otszor hivtam oket mivel nem jelentkeztek, de nem vettek fel.

Amugy egy megbizhato hivatalos autoszerviz de valamiert mindig elkeveredik a munkalap, varjak majd visszahivnak, az arajanlat is masfel het kesessel jott meg. Az arak stimmelnek szoval nem vagyok atverve, a diagnosztika is alapos volt csak egyszeruen nekem nincs tobb idom, lassan egy honapja ott van az auto.

Mondjam meg hogy pentekre legyen mozgaskepes aztan hello?

2019. dec. 11. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Csesszed le őket. Am egy normális szervíz nem ilyen. Pl ahova én nárok, ott (ha nem sűrgős a dolog) telefonon foglalok időpontot. Akkorra odamegyek és csak az én autómmal foglalkoznak. Megcsinálják és hozom is. Pl lassan evy éve volt vegérléscserém. Hétfőn hívtam, szerda reggel vittem a vasat 8 ra, 12 re kész volt. Alkatrész számlával, a szerelésről számlával és garanciával!
2019. dec. 11. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
29-e, alig 2 hete volt, az milyen isőszámítás szerint majdnem egy hónap?
2019. dec. 11. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban! Mostanában nagy urak lettek a szervizek. Én tagnap kértem időpontot egy apróság miatt. Nem generáloztatni akarok. Január 17-ére kaptam időpontot.

Előtte legutóbb egy furatos csavar miatt egy hetet dekkolt a szerviz udvarán az autóm. Gondolom akkor kezdték bányászni hozzá a vasércet.

Sajnos így megy ez...

2019. dec. 11. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 azota all a szervizben az auto
2019. dec. 11. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!