Régi Swift 2019ben? Megéri vagy őrültség?
Oké akkor kifejtem mert totál nem jött át úgy veszem észre (amúgy a cikk utánna keresős kommentet nem én írtam, hanem egy másik kommentelő ugyanannyi százalékkal).
Nyilván nem mindegy mekkora az autód egy balesetben és nyilván a swift egy töréknyes kocsi (bár annyira nem, mint amennyire túlhisztériázzák az emberek ezt is). Itt azt akartam kihangsúlyozni, hogy az érv hülyeség amit leírt bizonyításképp. Hogy abból is milyen jól látszik a törékenysége, hogy egy motorral ütközve meghalt a sofőr. Erre írtam, hogy ez önmagában az égvilágon nem jelent semmit, mert ha beszáll a motor a szélvédődön elég ha 80-al, akkor is véged van, ha nem suzuki seiftet vezetsz. Így világos már? Ha így se akkor hagyjuk.
Hogy erted, hogy az 1.0 fapados, kedves kerdezo? Mert ha hiszed ha nem, nagyon tud menni. En egy ilyennel autoztam le olaszorszagba, siman tartotta 140-145 ot. Ami a max.,de wgy ilyen kis motortol es ennyi loerotol ez szep teljesitmeny. Nagyon jol gyorsult is ahoz kepest. Szervo felesleges bele, mert ha a kormanymu jo, akkor nincs gond. Es meg egy dolog, ami meglepo lehet, hogy ha lapos volt a kerek, akkor nehezen lehetett tekerni. Azert irom hogy meglepo, mert nagyon lehetett erezni,mas autokhoz kepest. Tehat ha jo muszakilag es fel van fujva a kerek, akkor lekoroz tobb szervos autot is. Hidd el, tapasztalat.
Klimas is van belole, de persze az elegge fogja a motort. Es ugyan ugy van elektromos ablakos, stb. Tehat nem fapadosabb, mint az 1.3,mert felszereltseg kerdese. Persze motorikusan valoban gyengebb egy kicsit, viszont cserebe lehet hogy megbizhatobb is az ezres. De en nem panaszkodtam ra, hiszen 3 asban is kepes volt megforgatni a kerekeket ha akartam. Nagyon jol ment.
A rozsda valoban gyenge pont, de ez is hasznalat es szerencse kerdese. En az ezres utan megint ugxan olyat akartam, csak en is 1.3 asat. Megneztem parat, es rosszabb allapotban voltak mimt az enyem, pedig fiatalabbak voltak. Nem csak kuszob es kerekjaratok, hanem a ket elso torony is rohadt bennuk. Biztonsag? Hat, igaz, nem egy eletbiztositas, de valoban, a hasonlo koru es kategoriaju autok hasonlo kepesseguek.
Sajnos az autovasarlas mindig nehez es mindig lutri. Kevés dolgot tudhatsz elore biztosan. Errol annyit, hogy megbizhato, es ha baja van, olcson javithato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!