Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a házunk előtt áll 1...

Ha a házunk előtt áll 1 idegen auto 1 hónapja, és meg sem mozdult, mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
2 helyet foglal, amúgy is gond a parkolás a környéken. Nem korozik a neten lévő adatbázis szerint, rendszam van rajta, csak itt felejtette valaki.segítsetek, mit csináljak vele? Köszönöm.
2019. dec. 10. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
ahogy irjak elottem: "veletlen" eltunik rola a rendszam.
2019. dec. 11. 08:50
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

nincs ismerősöd kormányablaknál, hivatalban, rendrségen?

a rendszám alapján néhány kattintással ki lehet deríteni kié.

Aztán menjetek el megverni :D

2019. dec. 11. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akárhol is van ismerőse, ezt az információt senki nem fogja megadni neki. Akkor sem ha csak néhány kattintás lenne.
2019. dec. 11. 09:34
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
# 5-ösnél a pont!
2019. dec. 11. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Azért gondolkozzon már az, aki szerint "essen le a rendszám"... Nem tudhatjuk, a tulaj miért hagyta ott. Nem túl valószínű, de akár az is lehet, hogy valami miatt nem tud elmenni érte. Szerintem rohadt nagy tirpákság lenne levenni a rendszámot emiatt. Soha nem tudhatjuk, mi a teljes sztori. Lehet, ha tudnád, te adnád oda a saját helyed.
2019. dec. 11. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
14%
Gondolom neked is van autód, így könnyen el tudod húzni a helyéről, úgy hogy csak 1 helyet foglaljon
2019. dec. 11. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudhatod, hogy mi miatt van ott. Lehet a tulaj kórházba került, elutazott vagy csak olyan baja van a kocsinak amihez alkatrész kell és arra vár. Én azt mondom várj még hátha rendeződik januárig.
2019. dec. 11. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért ezt még olvasd el mielőtt egy toronyeszű tanácsra félre húznád azt az autót.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztons..

2019. dec. 11. 13:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Várunk januárig mindenképp. Nem akarok tirpak lenni, nyilvánvalóan. Valóban az a típus vagyok, aki ott segít ahol tud,és ha tudnám hogy bajban van a gazdája, a saját helyemet ajánlanám fel neki. A megverés se volt rossz ötlet! 😂 De ha nem változik semmi, kénytelen leszek legalább előbbre tolni másfél meterrel, hogy beferjek mögé. Rettenesen bosszantó, mikor hazajovok, ott foglal 2 teljes helyet, én pedig 3 utcával odébb tudok megallni. Mindenki válasza hasznos volt, köszönöm szépen!
2019. dec. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!