Egy 2003 Audi a4 avant lenne az alany. Új felnit szeretnék rá. Rámegy?
Amit kinéztem az így van hirdetve :215/45/17
A váltó szerint nem jó nekem.
Viszont olvastam egy cikkben ahol ilyen felnit említettek és több képen is láttam már ilyen autón. Érdekelne megvehetem e vagy hanyagoljam?
Most akkor felnit akarsz venni vagy gumit?
Ha felnit, akkor a felni adatait kellene tudni.
Felni gumival eggyütt, de csak ennyi adatot tudok mert ennyi van írva a hirdetésben és telefonon sem tudott többet mondani az eladó róla.
Kicsit értetlen volt az eladó mikor a felniről kérdeztem semmit nem tudott róla. Ezért is kérdeztem róla, hogy hátha valaki ennyiből is megtudja e nekem mondani
Azt legalább lehet tudni hogy milyen autón volt?
A gumimérettel sokra nem megyünk, az csak a gumi mérete. Annyit lehet tudni hogy 17"-os kerékre való és kb 7" széles, de akár lehet 9" is.
Fontos a felni lyukosztása, ha rossz helyen vannak a lyukak akkor nem tudod felcsavarozni a kereket.
Fontos az agyátmérő, ha túl kicsi akkor sem tudod felrakni a kereket.
Ha túl széles és/vagy túl nagy az ET száma, a kerék belső beleérhet a dobbetétbe, stb.
Ha túl széles és/vagy túl kicsi az ET száma, akkor kilóghat a kocsi alól és megbüntethet a rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!