RENAULT THALIA benzines 2003-as kocsi, valami lehúzza az áramot az akkumulátorból, és nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja. Egy éjszaka alatt teljesen lemerül az aksi a kocsiban, (nem az akkumulátor a rossz) mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már nézte szerelő is, ő sem tudott rájönni, hogy mi csinálja. Már lassan egy éve úgy használom a kocsit, hogy amikor beállok vele, lekötöm a testkábelt az akkumulátorról.
Tudom, ez hosszú távon nem egy jó megoldás, de nem tudok rájönni, mi okozhatja, hogy egy éjszaka alatt teljesen lehúzza az áramot, ha rákötve hagyom. Minden működik a kocsin, megy indul, szépen. Egészen tegnapig, tegnap menet közben leállt a motor, aztán nem tudtam beindítani. Ma pedig beindult, pedig semmit sem csináltam vele, csak annyit, hogy kb 1 km-ről hazahúzattam tegnap. Most nem tudom a két dolog összefügg-e? Nem tudom mi húzza le az áramot, már mindent megnéztem rajta, ami eszembe jutott (lámpákat, kábelokat, rádiót, ...) ???
2019. dec. 7. 16:44
1/2 anonim válasza:
Próbálkozz másik szerelővel, aki ért hozzá. Azért egy Thália nem egy atomtechnika
2/2 anonim válasza:
Egy lakatfogóval azért hamar megtalálható,hogy melyik körön van ez a fogyasztó.Onnan már ki lehet mérni,hogy mi meríti le az aksit.Azért mert haza húztátok ,attól még nem lesz feltöltve az aksi,ha csak nincs benne fékezőenergia visszanyerő.Ez utóbbi biztosan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!