Egyesek miért takarják ki az autójuk rendszámát az autó adás-vételi oldalakon?
Két opció van. Az egyik a szándékos információ elhallgatás. Amit te is mondasz, hogy ne tudd lekérdezni az autót.
A másik opció, hogy fél, hogy valaki visszaél a rendszámával, és amúgy semmi rosszindulat nincs a kitakarás mögött.
Több ésszerű lehetőséget nem tudok mondani.
nehogy lekérdezd a rendszám alapján a kocsi multjáról az elérhető adatokat.
Aki letakart rendszámmal árul autót attól nem érdemes autót venni!
Nagy az esély hogy át akar vágni.
Akkor elmondja a telefonba.
Viszont vannak a mindenféle tróger kereskedők, akik lekérdezik a rendszámot, és ha látják, hogy magánszemély, rászállnak 1000-rel.
Na ez a másik halálom.
Megosztva:
VW Polo 1.2
További infók telefonon.
Miért? Miért egyszerűbb valakinek, hogy 20 hívást fogad egy nap, és feltesznek neki 30 kérdést, mint, hogy leírja az autó alapdolgait? :D
Mert vannak jó páran akik azt hiszik,hogy a rendszám alapján még a címüket is tudni fogják....
Én tudom,hogy tulajdonosról semmi adatot átlag ember nem fog tudni rendszám alapján.A hirdetést korrekt módon írom meg, tudom azt is,hogy bárki lekéri nem fog vele szembe jönni egy olyan kép a műszakiról ahol éppen full más elem van az autón stb stb stb Amikor a kintről behozott autómat hirdettem akkor az alvázszám alapján lekérdezett adatokat is beraktam a képek mellé,azon szerepelt a kint rögzített óra állások,de meglepetésemre még a külföldi kereskedő általi hirdetés is képek,ár stb
Lehet hogy titkol de lehet csak fél hogy a cimbi jozska megtudja hogy nem megy jol a szeker es elado a nemet premium.
Mondjuk ha jonak tunik kepek alapjan es telefonon is normalisan beszel tehat tudja mivan az autojaval akkor engem nem zavar h 300k km van benne ha muszakilag jo ugy is megveszem
A lehetőségek:
-sok hülye azt hiszi,hogy a rendszám alapján barmilyen személyes informácio kideríthető a tulajrol....ami egyebkent nem igy van......ezert kitakarják
-sok ügyeskedő tudja,hogy rendszám alapján magarol az autorol nagyon sok minden tudhato meg es nyilvan valami sumákolás van a géppel(km allas,kártörténet stb)ami ha nincs rendszám nem tudod lekérdezni
-sok hülye azt sem tudja hogy mit csinal,csak latta masnal hogy az kitakarta,akkor kitakarja ő is mert az a biztos.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!