Esztipeti15 kérdése:
Elsőbbseg adás?
Figyelt kérdés
Haliho. Ma történt velem. Telezöldnél balra fordultam és nem vettem észre hogy a szembejövő egyenesen jönne. Nem történt koccanás. Rámdudált de továbbhajtott. Kamera volt a kereszteződésben.
Szerintetek fel tud jelenteni? Vagy videót lekérni? Félek nagyon. Ui.: éjszaka volt
2019. szept. 7. 22:03
1/6 anonim válasza:
Szerinted ki bajlódik ezzel? Máskor vezess óvatosabban!
2/6 anonim válasza:
Fel tud jelenteni ismeretlen tettest, de a rendőrség egy másodpercet sem fog ezzel foglalkozni, még akkor sem, ha esetleg volt fedélzeti kamerája és rögzítette a rendszámodat. Mellesleg egymillióból egy olyan kretén sofőr van, aki ilyen esetben feljelentéssel bajlódik. Ez egy totál mindennapos szitu.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat megnyugodtam.
És legközelebb tényleg sokkal jobban fogok erre figyelni.
2019. szept. 7. 23:55
4/6 anonim válasza:
A szabályokkal tisztában kellene lenni...
Nem fog senki feljelenteni, dudált, elküldött anyádba, csak nem hallottad, már rég elfelejtette
5/6 anonim válasza:
Semmi nem lesz, nem kell félned. De mint írják ha lenne is feljelentés csak kiröhögnék vele együtt.
Mert mi az hogy 5-10 km sebességnél majdnem koccanás volt, 20 centire esetleg elmentetek egymástól.
6/6 anonim válasza:
Nagyobb városban napi szinten van ilyen. Főleg ha nem helyi az illető lehet fel se tűnik neki, hogy telizöldes a kereszteződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!