Peugeot 106 olcsó kocsinak megbízható?
400 ezer ft környékén van a max ár . 1.1 vagy 1.4 esre gondtam
Főként város de rendszeresen
Lene használva ország úton max 8 km napi
Vélemények? Jó döntés lenne?
1: Itt mindenki annyi idős autóval jár, és egyhangú vélemény hogy a 20 éves autó a lehető legjobb választás.
Az új autó maga a kész anyagi csőd, a megidézett sátán.
Inkább járok én is a nettó 600-as fizetésemmel 25 éves félmilliót futott autóval minthogy újba üljek.
Kérdező, én inkább egy szívódízelt vennék, esetleg Citroen Saxo-t ugyanazzal a szívódízel motorral, ugyanis a két autó műszakilag ugyan az.
Köszönöm várok még véleményeket.
Én is úgy gondolom nem azért élek hogy dolgozhassak egy új autóért ,, ne én legyek a kocsiért. Hanem a kocsi legyen értem.
Sokat megyem rövid távokat szóval félek így a dizeltől.
Nekem a 450.000 kmt-t futott 98-as A4 B5 tdi fényévekkel volt megbíthatóbb, mint egy 2007-es Fiat stilo.
Egy 2012-es Mercire pedig egy javítás annyi, mint amennyi a Fiatra fél év alatt ment el.
A kérdésre válaszolva az 1.4es szívó egyszerű kontrukció, nincs teletömve környezetvédelmi cuccokkal.
Ha nagyon alaposan átvizsgálod, jó autó lehet. Teljesen mindegy hogy egy kisautó 1998as vagy 2008as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!