Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Corolla 1.8 TS vélemények?

Toyota Corolla 1.8 TS vélemények?

Figyelt kérdés

Van/volt valakinek közületek ilyen kocsija?

Ha igen, mi a véleményetek róla? Fenntarthatóság, megbízhatóság, stb?

Köszönöm!

2019. jún. 4. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Az olajat szereti enni, erre figyelj. Konstrukciós hibája a motornak. Azt pedig szintén érdemes tudni, hogy ez a 143 lovas motor nagyjából, a teljesítményt csak a nagyon magas fordulaton tudja, pont ott, ahol nem használod:-) De remek, megbízható autó.
2019. jún. 4. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Amit én néztem, az 192 lóerős. Pont ezért néztem ki, mert kicsit fürgébb autó.

[link]

2019. jún. 4. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
rosszul fogalmaztam: ez a 143 lovas alapjaiban, csak magasabb fordulatig forgatható. A fürgeségből sokat nem fogsz érzékelni.
2019. jún. 5. 00:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem. :)

Esetleg tudnál nekem kocsit ajánlani? Nem feltétlenül benzines kell, lehet dízel is. Annyi a lényeg, hogy megbízható legyen, de azért egy kicsit gyorsabb autó. (Maximum 200 LE)

2019. jún. 5. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a Celica tetszik, vegyél olyat. Tippnek ajánlom a Hyundai Coupét. Szép forma és nagyon robosztus, jó motor. (szakik szerint a tuningot is nagyon bírja, ha valaki azt akarja) Nem erőgép, 140 lóerős a 2.0 szívó benzin, de én azzal venném. nem tudom, mekkora vagy, meg mennyi idős, de az Audi TT 1.8 turbó motorja elég jó. 180 vagy 225 lóerős. Mindkettő autó megbízható és nem rettenet a fenntartása.
2019. jún. 5. 22:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Hyundai Coupet, nagyon tetszik. :D Valóban szép autó.

Ennek mennyi a fenntartása? Olvastam róla, hogy a kopóalkatrészek nem drágák hozzá, de a karosszéria elemek igen. Valóban így van?

2019. jún. 6. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
azért drága, mert után gyártott nincs hozzá és bontott sem nagyon. nem kell összetörni :-)
2019. jún. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!