Ti vennétek Suzuki swiftet? (Az újabb verziót)
Hááát én bajban lennék, hogy milyen autót vegyek ha az enyém megsemmisülne pl.
Újat biztos nem, szenvedjen vele a hóhér!!! Alig tudsz rajta megcsinálni magadnak otthon valamit, hiába értesz hozzá, viheted szerelőhöz.
Szeretem a 20-30 éves német középkategóriás autókat, szépek és ha jó állapotban van akkor megbízhatóak, csak az nem kevés pénzbe kerül...
Mk4 swiftre gondolsz? Igazság szerint én csak a kinézete miatt nem venném meg, nekem csúnyácska :/
Swiftből az Mk.1 GTI nagyon tetszik, de az csak hobbiautónak alkalmas.
Amúgy attól, hogy egy autó öregecske még lehet abszolút használható.
Nekem is 30 éves a vasam és még egy 10-15 évig jó lenne ha kiszolgálna :)
Biztos hogy nem. Annyi pénzért 1-2 éves használt autót is kapok ami nem veszít annyira az értékéből, mozdul is, kényelmesebb is, szebb is meg stb.
Nekem sose tetszettek a swiftek. Nem értettem soha hogy a magyarok miért vannak belezúgva azon túl hogy sokan csak ezt engedhetik meg maguknak. De azon se lepődnék meg ha ez lenne az egyedüli indok és a többi meg bemagyarázás.
"Újat biztos nem, szenvedjen vele a hóhér!!! Alig tudsz rajta megcsinálni magadnak otthon valamit, hiába értesz hozzá, viheted szerelőhöz."
A szó amit keresel: gyári garancia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!