Porsche Boxster "első autónak"?
Gyakorlatilag második autónak, bár az első egy örökölt családi négyajtós átlagautó volt. Nem én vettem, sőt a fenntartását sem én finanszíroztam kb egy évvel ezelöttig.
Viszont gyerekkori álmom egy Porsche és végre anyagilag is megengedhetem magamnak, hogy egy belépőszintű használt Porsche-t vegyek.
Egy 986-os Boxsterrel szeretnék kezdeni, minden napos használatban lenne. Vásárlást kb Január-Február magasságába tervezném és hagynék rá 750-1 millió körüli összeget egy nagszervízre. Fenntartásra kb 100at tudok szánni havonta amit nem sajnálnék rá. Sajnos nincs az ismerősi körömben Porsche tulaj, főleg nem ez a modell, így nem nagyon tudok senkihez segítségért fordulni.
Szerintem kétszer gondold meg hogy ilyet vegyél.
Az a 100 rugó nagyon kevés a fenntartására.
Vedd meg, éld az álmod!!
Totalcar on valakinek volt boxstere,keress rá a cikkre, privatbam biztosan válaszol is...
Nekem is vannak álmaim, de csak A motorok lennének úgy 8-9 millió .. mondjuk az autók annyira nem izgatnak...
Ha ez az álom akkor hajrá!
Mindenki úgy csinál mintha havonta fél milliót kéne rákölteni. Ha jót veszel és karbantartod, szerintem nem lesz vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!