A Ti városotokban mennyiért cserélik le a nyári/téli gumikat?
Elmúlt héten cseréltettem le a négy gumit (szerelni nem kellett, mert a téliek is felnin vannak). A négy kerék cseréje kb 10 - 15 percig tartott. Viszont a fizetendő összeg csillagászati nagyságú volt!
Kíváncsi lennék egy kis ár összehasonlításra, melyhez segítségeteket kérném!
Átlag 2500-3000 ft / kerék. Kerék le-fel, gumi le-fel, centírozással.
Budapest.
Meg is értem a gumisokat, mert aki nem tud 15 perc munkát megcsinálni, az fizessen.
Sőt többet is kellene kérni.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye, kisváros.
A felnire szereltet nem tudom, mert, én magamnak csinálom, de ismerős pont most cseréltetett gumit a felnin 1500 Ft volt kerekenként.
Ez a "cseréltettem a négy gumit" felénk azt jelenti, hogy bejelentkezel, majd sorban állsz a gumisnál, aki leszereli a kerekeket, a régi gumikat leveszi, az újakat pedig fölrakja. Az elkészült kerekeket kiegyensúlyozza, és visszarakja az autóra. Ez itt nálunk (Miskolcon) kb. egy órás munka. (ha előre egyeztettél a szerelővel, és meg van az új gumi is)
Árban 2-3000Ft /db.
Ha a kérdés további részét vesszük alapul "szerelni nem kellett mert a téliek is felnin vannak" ezt nálunk kerékcserének hívják. Árat nem tudok mondani, mert megoldom otthon, egy emelő és egy keresztkulcs segítségével. Időben max. félóra mert közben elbeszélgetem az időt a szomszéddal ;)
Jah' és ez nem kerül semmibe, emellett ránézel a féktárcsára/fékbetét vastagságra/gólyalábra....stb, nincs-e valami rendellenesség!
Mellesleg érdekelne, mi számodra a "csillagászati nagyságú" összeg?
Kerék fel-/leszerelés, gumi fel/leszerelés, centrírozás: 1800 Ft/db
Budapest külvárosa.
8-as: na az igazi csigatempó... 1 óra...
Százhalombattán van gumis akik ezt megcsinálják 15 perc alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!