Fiat Seicento 900S nem melegszik fel a hűtővíz?
Nemrég vásároltam az autót, és a hidegebb idő beköszöntével arra lettem figyelmes hogy a beltér ventilátorok legmelegebb állásban is hideg levegőt fújnak csak, valamit a hűtőventilátor sem szokott bekapcsolni. Futár autónak használom, sokat megyek vele városban, és így is nagyon nagyon ritkán kapcsol be a hűtőventilátor, inkább dugóban araszolva.
Arra gondoltam hogy a termosztát nyitott állásban maradt, és nem képes bemelegedni a motor kellően emiatt. Lehet esetleg más oka is? Ideiglenes megoldásnak olvastam hogy egy kartonpapírt ha a hűtő elé teszek, az segíthet benne hogy felmelegedjen a motor menet közben (nyilván csak ideiglenesen amíg nem cserélek termosztátot). Viszont tegnap álló helyzetben járattam az autót 10-15 percig, közben néha néha nyomtam gázt is neki hogy jobban melegedjen, és addig sem jutottam el hogy elinduljon a hűtőventilátor. Azaz a kartonpapíros megoldás sem működne ebben az esetben ha jól gondolom..
Mi lehet a probléma?
Álló helyben hiába gyakorolsz vele, persze hogy nem melegszik fel , mert nincs terhelve a motor.
Menetközben azért sokall jobban melegszik a motor.
De cseréltesd ki sürgősen a termosztátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!