Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sajnos csak 1 férőhelyes a...

Sajnos csak 1 férőhelyes a garázsunk. Inkább a dieseles vagy az LPG gázos autót kell garázsban tartani?

Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván a férfi autóját. Az asszonyé maradhat kint.
2019. dec. 1. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Üzemanyag szempontjából teljesen mindegy. Amelyik értékesebb vagy jobban féltitek.
2019. dec. 1. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik többet van használva maradhat kint de én mindíg az értékesebb kocsit tartom bent.
2019. dec. 1. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Ha tökéletes autó motorikusan, akkor mindegy .

DE ha valamelyik nehezebben indul akkor azzal álljatok be , jobb lesz neki. Talán a dizelnek jobb lenne ha fedett helyen van.

2019. dec. 1. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gázossal nincs tapasztalatom. Nálunk is ez a helyzet. A benzines van a garázsban (ritkábban használjuk), a dízel áll kint a nyitott beálló alatt. Az év végi szabadságom alatt, mikor itthon vagyok, volt hogy 2 hetet is állt az autó. Januárban mikor -12 fokban indítottam, meg se kottyant neki. Ugyan úgy indult mint nyáron: 1,5 főtengely fordulatra már ketyegett szépen.

Szóval ha jó műszaki állapotban van a dízel, annak nem gond. Gázos autóm soha nem volt, mint ahogy azt írtam, nem tudom mennyire érzékeny a hidegre.

2019. dec. 1. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt nincsenek olyan extrém hidegek....

max -25 -30 de az nagyon ritka.

Ez még nem számít egy dízelnél extrém hidegnek manapság.

Ha jó állapotban van az akksi, önindító, izzítógyertyák, porlasztócsúcsok akkor 2-3 főtengelyfordulatra be kell neki röffenni -25 fokon is.

(Persze nem árt tovább és többször izzítani)

2019. dec. 1. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
En pont a mindennapi autót teszem be a garázsba, hogy ne kelljen minden reggel kapargatni a jeget, párátalanítani, stb.
2019. dec. 2. 11:25
 8/8 Majatom ***** válasza:
Én a Dieselt tartanám bent, mert az érzékenyebb a hideg üzemmódra. Indítás szempontjából valóban mindegy, ahogy már írták, mert nincsenek extrém hidegek nálunk, viszont a garázsban nem hűl le annyira a motor, így hamarabb be is melegszik.
2019. dec. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!