Sajnos csak 1 férőhelyes a garázsunk. Inkább a dieseles vagy az LPG gázos autót kell garázsban tartani?
Ha tökéletes autó motorikusan, akkor mindegy .
DE ha valamelyik nehezebben indul akkor azzal álljatok be , jobb lesz neki. Talán a dizelnek jobb lenne ha fedett helyen van.
Gázossal nincs tapasztalatom. Nálunk is ez a helyzet. A benzines van a garázsban (ritkábban használjuk), a dízel áll kint a nyitott beálló alatt. Az év végi szabadságom alatt, mikor itthon vagyok, volt hogy 2 hetet is állt az autó. Januárban mikor -12 fokban indítottam, meg se kottyant neki. Ugyan úgy indult mint nyáron: 1,5 főtengely fordulatra már ketyegett szépen.
Szóval ha jó műszaki állapotban van a dízel, annak nem gond. Gázos autóm soha nem volt, mint ahogy azt írtam, nem tudom mennyire érzékeny a hidegre.
Itt nincsenek olyan extrém hidegek....
max -25 -30 de az nagyon ritka.
Ez még nem számít egy dízelnél extrém hidegnek manapság.
Ha jó állapotban van az akksi, önindító, izzítógyertyák, porlasztócsúcsok akkor 2-3 főtengelyfordulatra be kell neki röffenni -25 fokon is.
(Persze nem árt tovább és többször izzítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!