Milyen kocsit javasoltok körforgalom driftre?
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 14:27
2/13 Tomcatters. válasza:
4/13 anonim válasza:
Attól függ, én körforgalomra tettem le a jogsit (ez azt jelenti, hogy e46-al kellett körbe mennem és ezt értékelte a vizsgabiztos, persze brutal grofó max. hangerőn ment és min. 7 embernek benn kellett tartózkodnia, autón nagy kupufogónak kellett rajta lenni és egyik dísztárcsának lógni kellett és közben cigizni, köpködno és alpári stílusban kellett beszélnem a kutya, koporsó illetve a és a csicska továbbá a gyász-csicska és ezek szavak kombinációit kellett mondanom vizsga közben ) mindenképp valami hátsókerekes kell. Gyere facebook csoportba és ott nézz körűl.
5/13 anonim válasza:
Trabantot de csak tolatva mert úgy lesz hátsókerék meghajtású.
7/13 anonim válasza:
Legalább találnál ki valami frappáns trollkodást, héátvégente mindig van pár iylen kérdés.
8/13 anonim válasza:
Mások veszélyeztetése nem szórakozás
Reménykedj, hogy nem csapódsz be senkibe, semmibe és nem látja a rendőr
9/13 anonim válasza:
A körforgalomban driftelés hogy jön össze a biztonságos vezetéssel?
Ne legyél már ostoba, ha egyszer beoltottak.
Egyébként szeretem a driftet, de a maga helyén kell csinálni, biztonságos helyen, nem valami random körforgalomban.
Egyébként bármilyen hátsókerekes megteszi mondjuk 150 lóerőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!