Tényleg hiba 1.4 TSi motorral felszerelt autót vásárolni?
Volkswagen Jetta 1.4 TSi 122 lóerős autókat nézegettem, 2014-es évjárattól. Olvasgattam, hogy az 1.4 TSi motorral hatalmas problémák vannak, és csillagászati pénzeket is lehet akár a javíttatásukat fizetni. Tapasztalatok, vélemények?
Előre is köszönöm!
Nekünk volt a családban egy 9 éves beteges Tfsi Seat, egy darabig költöttek rá, utána túladtak rajta, ott egye meg a fene az összes ilyen hulladékot ami ezekkel a motorokkal kerül forgalomba.
Én tanulva más kárán, soha nem vennék ilyeneket, ami ma jó vétel az a Honda/Toyota/Mazda vonal, minden más felejtős azok számára akik ésszel keresnek autót, azon kívül meg úgyis érzelmi alapon választ az ember.
Egy Vw konszernes ipari szarnál az az első hogy vezérlést kell cserélni, mert nem láttál bele az előző tulaj szokásaiba, ugyanígy a turbókkal gondok lehetnek, szóval a vételáron felül legyen tartalékod amiből, egy normálisan összerakott, más autóval csak eljárkálsz elég sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!