Melyiket érdemesebb megvenni?
Sziasztok! 17 eves vagyok most jogsizom (önerőből) nyárra már megszeretném venni életem legelső autóját! Suli után minden nap dolgozom hétvégén is! Egyszerűen rengeteget agyalok rajta de nemjutok dűlőre!
-opel h astra
-volkswagen golf 4
- -||- 5 passat
-toyota celica
Melyik megbizhatobb ,melyik kevésbe szervízigényes ,fogyasztás ilyenekre gondolok
Válaszokat előre is köszönöm
Hányas cipőt hordasz? Van szemüveged?
Ha már leírod miből van pénzed, az internet népét ez is érdekli.
Fideszes vagy? Sorosbérenc vagy?
Lényegi infók, nehogy véletlen rádfogják, hogy a szüleid tartanak el, mert itt ügye gyakorin 18 évesen már saját albérletnek kell lenni minimum, vagy 7 éves kortól bányába kell dolgozni majd mellette 9 évesen másodállást vállalni, hogy ne legyen ideje a részeg iszákos faternak ostorral elverni, és persze vitamint is szedni.
H Astra benzin motorja kicsit problémás, szívósorral van baj, meg a motorvezérlővel és a gm gyár nem a legerősebb váltóból sem, mind olajos, amelyik nem annak autóhomi volt a tulaja. Legjobb egy 1.7cdti
Vag, nos, benzinmotor egy olajzabáló konstrukció, épp úgy mint az összes olyan autó amire nem figyelt az elöző gazda/tulaj.
Itt is a legjobb egy tdi vagy egy pdtdi.
Passat is vag, csak azért megírom, hogy 2.0pdtdi a boch porlasztó adagoló (pd elem) a jó, és nem a simens , simenst vissza is hívták.
Toyota Celica.. jó döntés, de nagyon sok a lerúgott, megalázott példány. Arany középútnak jó ha találsz egy jót, bár mint minden japán ez is rohad, kegyetlenűl.
Esetleg nézz körbe Fordéknál pl. Mondeo. Vagy Volvo S40.
:)
17 évesen, friss jogsis suhancként egy passat méretű autó szerintem tök fölösleges, szóval azt kilőném.
Golf 4 öreg és az 1.4, 1.6 benzinesek ipari hulladékok, a nagyobb benzinesek drágák és rengeteget fogyasztanak. Tehát max. dízel jöhetne szóba.
A Celica is öreg, és egy idő után elkezdi zabálni az olajat, aztán jöhet a motorfelújítás.
Szóval én a h astrát választanám ezek közül. Hogy dízel vagy benzin, az attól függ, hogy mik az igények.
Nem tudom miert hurrogtak le ennyire a 4es golfot de elso autonak szerintem teljesen jo, en egy 1.6mpi-t hajtottam, kb 350ezer km lehetett benne, de nem volt vele problema kb 330nal ujra kellett kuplungolzni, de ez barmelyiknel benne van ilyen futasteljesitmenynel, karbantartott, nem szetrohadt példányt kell venni ennyi a titka..
Igazából egy keretosszeget azert irhatnal, meg hogy kb mire hasznalnad, vagyis legalabb milyen tavokra.
17 évesen egy Swift, hidd el ennyi idősen azt is elég lesz neked "fenntartani"
Egy Golf, Passat már teljesen lenullázhat, ha nincs szülői segítséged.
Tudom, addig jöhet egy nagyobb autó is míg csak tankolni kell, de amikor gumit kell rá venni, vagy kimegy bennük egy alkatrész akkor pénz híján áll a portán.
Sziasztok köszönöm az eddigi segítséget!
Hát remélem olyan 1 milliót ossze tudok kaparni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!