Hugika94 kérdése:
Jogsi nélkül letolattam egy korlátot mit kapok?
Figyelt kérdés
Este jogsi nélkül letolattam egy korlátot. Haza mentem, betettem a garázsba. Viszont másnap délután kihívták a nyomott korlát hoz a helyszínelők és ráadásul van egy terfigyelő kamera ami pont arra néz. Mire számítsak.2019. nov. 27. 12:10
11/12 anonim válasza:
"mert nem járultál hozzá, hogy kamerázzanak.""
Térfigyelő kamera, te észlény!
12/12 anonim válasza:
9-es te tisztában vagy azzal hogy térfigyelő kameráról beszélünk? A nagyvárosokban még a seggedben is kamera van,szerinted majd több ezer emberrel aláiratnak egy beleeggyező nyilatkozatot vagy mi?
Kérdező sajna számolnod kell azzal hogy felmérik azt hogy neked nincs jogsid és ugy vezettél továbbá a károkat amiket okoztál. Komoly büntetéseket szabnak ki ezekre a dolgokra. A kamera simán látja az autó rendszámát, ez alapján már könnyen a nyomodra bukkan, de az is lehet hogy téged is felvett a kamera az még gázabb.
Én is azt javaslom hogy menj be és szólj a történtekről és vállald a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!