Hugika94 kérdése:
Jogsi nélkül letolattam egy korlátot mit kapok?
Figyelt kérdés
Este jogsi nélkül letolattam egy korlátot. Haza mentem, betettem a garázsba. Viszont másnap délután kihívták a nyomott korlát hoz a helyszínelők és ráadásul van egy terfigyelő kamera ami pont arra néz. Mire számítsak.2019. nov. 27. 12:10
1/12 anonim válasza:
Akar börtönt is kaphatsz.
2/12 anonim válasza:
Nagyon nagy büntetésre ha alapból nincs jogsid,megnyomtál egy korlátot stb...
Börtönnek kicsi az esélye de sose tudni... Ha meglátják hogy te vagy akkor tutira kapsz egy nagy bírságot és valószínűleg eltiltanak a jogsitól egy pár évre.
3/12 A kérdező kommentje:
Az első csak akkor van ha ittas vezetésért lett elvéve a jogsi
2019. nov. 27. 13:00
4/12 anonim válasza:
Rádvernek egy komoly pénzösszeget (szakértői munka pl a rendőrség a korlátjavítók stb stb költségei) a kár helyreállítás költségei továbbá egy korrekt pénzösszeg a jogsi nélküli vezetés miatt plusz itt az eltiltás is befigyel. Böri nem lesz. De alapjaiban pár százezerbe belecsókoltál.
5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyire rögzít éles képet egy ilyen terfigyelő?
2019. nov. 27. 15:29
6/12 anonim válasza:
Mit tettél be a garázsba, a letört korlátot?
SZerintem is kemény lesz a vége.
7/12 anonim válasza:
Jogsi nélküli vezetés 45 ezer, tehát azzal alapból számolhatsz. Ez persze csak akkor, ha ez az első alkalom, hogy elkapnak.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen az első alkalom...
2019. nov. 27. 18:26
9/12 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz,ha meg rendszám alapján keresnek fel kell őket jelenteni mert nem járultál hozzá, hogy kamerázzanak.
10/12 anonim válasza:
"Semmi bajod nem lesz,ha meg rendszám alapján keresnek fel kell őket jelenteni mert nem járultál hozzá, hogy kamerázzanak."
Nyugodj meg, ilyen a mesékben nincs, pláne térfigyelő kamera esetén, ANNAK EZ A DOLGA.
Kérdező én a helyedben inkább önként beballagnék a közeli rendőrségre, mert seperc alatt megtalálnak... Illetve először nem téged, hanem az autó tulajdonosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!