Fél, vagy max.1 millióért milyen strapabíró, olcsón fenntartható autót ajánlotok, ami azért nem gyenge?
Kedves 10-es!
Értem én mit mondasz, és igazak is, amiket leírtál, azonban szerintem meg lehet tippelni mik a jók. Melyik mennyire kiforrott konstrukció, mennyibe kerülnek az alkatrészek, mennyire könnyű szerelni, stb. A falunkban van egy elmegy autószerelő, szüleim hozzá járnak.
De szerintem ő inkább csak a régebbi autókat tudja megszerelni, vagy nem tudom. Nagyon újat, vagy olyat, amit problémás szerelni, és csak szervizben lehet szerelni, olyat nem szeretnék, mert szerintem a javítási költség elviheti a teljes összeg nagy részét.
11.: Köszi, jó bármilyen autó, csak ne legyen egy gyenge fos. A 100 lóerő már teljesen jó nekem.
A bmw-ről egyébként csak kérdeztem, azt talán szabad :) Nem akarok olyat, de nem is zárkózom el tőle, bár olyan vad teljesítményt nem is nyújtana, és csak a hátsókerék meghajtás miatt lenne érdekes, de igazából az sem létfontosság. Egyébként nekem egy régi swift is jó lenne akár, csak azok már mind rozsdásak. Néztem 7-8 éves H Astrákat 1 milla alatt, de nem tudom mennyivel lenne kevesebb baj vele, mint az 5-10 évvel régebbi társaival. Megéri ennyivel többet rákölteni? Bejön az ára egyáltalán hosszabb távon?
Mert ha szerelés a drága, akkor inkább egy régi Astra G fél milla körül, vagy más hasonlóan megbízható és teljesítményű autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!