Ajánlotok strapabíró motort kezdésre, ami bírja, ha esek-kelek?
Az se lenne hátrány, ha nem lenne túl magas a fenntartási költsége :D
Erdőben használnám, és szeretném megtanulni a motorozást, amit gondolom nem lehet óvatoskodva. Nem falusi paraszt szinten, hanem egy kicsikét komolyabban :)
Figyelj te falusi paraszt. El ne mondd, hogy milyen kategóriában gondolkodsz, mert akkor esek kelek és kicsikét komolyabban.
Ne tegyél smiley-t a mondatod végére mert hülyébbnek tűnsz mint amilyen vagy, pedig az sem semmi.
1.: Talán magadra ismertél? :)
:))))
Látok itt a határban sok kis faccopó műmenőt, akik 20-al mennek kanyarban, egy ugrótól meg befosnának :DD
Tök mind1 milyen, enduro, vagy krossz, sok választásom szerintem nincs. De erre te is rájöhettél volna, ha annyira okos vagy :) Csak viszonylag olcsó legyen a fenntartása, és bírja. Ezt kikövetkeztetni ennyire sok ész kell?? :) Vagy nem bírod fel fogni, hogy mik a prioritásaim? :D Nyilván az alá rendelek mindent zsenikém...
4.: Van protektoringem, és leatt nyakvédőm.
Meg fullface bukóm, térdvédő, de ez a 2 cucc nem motorozásra való.
Egy olyan 300-400K mire elég? Nekem jó az 50-es is, ha lehet vele jó nagyokat ugratni, és nem hullik szét.
A nagy ugratáshoz nagy tempó kell, ahhoz meg kevés az 50ccm.
Neked mi számít nagy ugrásnak
10 métertől felfelé, lapos ugrón.
Egy 35-40 km/h-s tempóval ezt simán összelehet hozni bicajjal. Gondolom az 50-es motor is tud ennyivel menni, bár nem tudom azzal mekkorákat lehet reptetni ilyen tempónál.
A 10 métert megnézném :-)
Minőségi pitbike-ot vagy valami 125ccm cross ami neked kell
9.: 10 méter még bicajjal sem necces, nem hogy egy elől-hátul 30-30 cm-et rugózó motorral. Persze jól megépített íven, nem olyan egyenes szarokon, amiket általában összebarmolnak. És max. 30°-os eldobón.
Ez szerintem még bőven amatőr szint. Nem tudom minek kellene ehhez ilyen-olyan motor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!