Egy régi Swiftre milyen gumit érdemes tenni?
El kéne olvasni pár tesztet. A prémium négyévszakosak a prémium nyári vagy téli gumik at nem érik utól, de a közepesnél jóval többet tudnak téliként is, nyáriként is.
Nem hallomás, saját használat.
Biztos gumis vagy, és félsz hogy éhen halsz...
Én spec nem szeretek orosz rulettezni.
Nekem is 20 éves Swiftem van ,de egy szett téli és nyári gumi nem a világ költsége.
A négy évszakos pont az, ami minden időben kicsit xar és ha ritkán is viccel meg, de pont ott, ahol valamiért veszélyes határára jutsz a képességeinek.
Természetesen értelmetlen mondjuk a legjobb Nokian téliket rárakni, mert annyiba kerülnek, mint a 20 éves Swift.
Éppen most szereztem be nagyon olcsón négy évszakos Vredestein gumikat a Swiftemre. Alapvetően nem vagyon 4 évszakos gumi párti, de ez most egy érdekes jószág, a gumik külső fele nyári, a belső fele téli mintás. Nem hangos, jól gurul, bitumenen, esőben jó az úttartása, tapadása, havon-jégen még nem volt alkalmam tesztelni.
Null kilométeresen a négyet egy húszasért tudtam megkapni, míg a bolti ára majdnem húsz darabjának, bevállaltam a kompromisszumot, eddig jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!