Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régi Swiftre milyen gumit...

Egy régi Swiftre milyen gumit érdemes tenni?

Figyelt kérdés
Swift 2000-es évből, nem nagyon akarnék egy téli-nyári szetett cserégetni egy ilyen régi, leginkább városban közlekedő kisautón, ezért elgondolkoztam a négyévszakos gumikon. Milyet márkát lenne érdemes használni ami (a vállalt kompromisszum tudomásában) viszonylag jó és olcsó?

2019. nov. 26. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

El kéne olvasni pár tesztet. A prémium négyévszakosak a prémium nyári vagy téli gumik at nem érik utól, de a közepesnél jóval többet tudnak téliként is, nyáriként is.

Nem hallomás, saját használat.

Biztos gumis vagy, és félsz hogy éhen halsz...

2019. nov. 27. 11:10
 12/14 Wadmalac ***** válasza:

Én spec nem szeretek orosz rulettezni.

Nekem is 20 éves Swiftem van ,de egy szett téli és nyári gumi nem a világ költsége.

A négy évszakos pont az, ami minden időben kicsit xar és ha ritkán is viccel meg, de pont ott, ahol valamiért veszélyes határára jutsz a képességeinek.

Természetesen értelmetlen mondjuk a legjobb Nokian téliket rárakni, mert annyiba kerülnek, mint a 20 éves Swift.

2019. nov. 28. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre az éghajlatra bőven megteszi a 4 évszakos. Főleg, hogy télen is simán vannak napokig 10-15 fokok, májusban meg 5-10 fokok. Sokan teljesen rábízzák az életüket egy jobb gumira, mert az megvédi őket, s ugyanúgy az árokban kötnek ki.
2020. jún. 4. 21:39
 14/14 Wadmalac ***** válasza:

Éppen most szereztem be nagyon olcsón négy évszakos Vredestein gumikat a Swiftemre. Alapvetően nem vagyon 4 évszakos gumi párti, de ez most egy érdekes jószág, a gumik külső fele nyári, a belső fele téli mintás. Nem hangos, jól gurul, bitumenen, esőben jó az úttartása, tapadása, havon-jégen még nem volt alkalmam tesztelni.

Null kilométeresen a négyet egy húszasért tudtam megkapni, míg a bolti ára majdnem húsz darabjának, bevállaltam a kompromisszumot, eddig jónak tűnik.

[link]

2020. jún. 10. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!