Sportos autók közül melyek a legolcsóbban fenntarthatók?
Olyanokra gondolok, mint a Lotus Elise, Suzuki Swift, BMW 320i.
Aki közhelyesen okoskodna, hogy ez nem az olcsóságról szól, az legyen csendbe, és vegyen magának egy használt Jaguart!!
De, qrvára szól a költségekről is, szerintem nem mind1, hogy hasonló élményt kínáló autóra évente 1 milliót, vagy éppenséggel 3 millát kell elkölteni!
Miről gagyorászol is kisgyerek???
" melyek a legolcsóbban fenntarthatók"
"ez nem az olcsóságról szól"
Tudod egyáltalán mit írtál?
Suzukit a Lotushoz hasonlítani, szerintem halvány gőzöd nincs az autókhoz.
Lotus Elise az sportkocsi végtelen pénzért
Swift Sport az sportos kocsi gombokért
BMW 320i az meg egy pénznyelő utcai autó. Cserébe mikor működik, akkor kényelmesebb a swiftnél :)
De mindjuk egy új fapados 3-as BMW helyett kiguríthatsz a szalonból egy Hyundai i30N-t. 5 év garival. ha nem töröd meg akkor alig kell rá költened...
Swift meg lotust meg bmw egy kalap alá veszel?
Vegyel egy gamer gépet es ajánlom a need for speed szeriát, annyi versenyautód lehet amennyit csak akarsz.
NEm én veszem egy kalap alá az elise-t és a swift-et, hanem gyakran ugyanabban a csomagban vannak, vagy hasonló áron lehet kivenni őket, barom idióták :D [link]
Egyébként meg mire van ilyen nagy pofátok? A kérdésre senki nem válaszolt, csak kötekedni tudtok...
Kivéve a 3-ast.
Mindenki idióta, csak te vagy helikopter...
A lényeget nem írtad megint. Mennyi a keret és milyen teljesítményszint kell?
Mit akarsz te avval az autóval konkrétan?
Utcán csillogni a csajok előtt vagy a pályán versenyezni?
Mai vilagban minden a penzről szól. Versenyezni akkor jobb ha autoszerelő vagy ill. milliomos mert egy sportkocsi javitasa nem lesz 5 ft.
Ajánlom figyelmedve Varga Cigi Zoltán nevét ird be youtuben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!