Michael880117 kérdése:
Audi s8-asról szeretnék kérdezni tőletek! Pontosabban az s8 5.2 v10 es lambo motorú gépezetről. Érdekelne mire kell oda figyelni vásárlásnál? És későbbi használatnál?
Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 15:20
11/20 A kérdező kommentje:
Maga az autó tetszik még mindig! De a v10 től el ijesztettek.olyanokat mondtak hogy mivel a v10nél a nyomaték csúcs elég magas ezért hamarabb károsodik a motor az átlagosnál.volt olyan korrekt a tulaj hogy elvittük teljesítmény próbára az autót!sajnos nekem nem volt megnyerő!persze ez egyértelmű volt hiszen nem fiatalok már ezek! De csak a teljesítménye csökkent más költsége nem ezeknek a járgányoknak!hogy leharcolva volt-e azt nem tudom,nincs viszonyítási alapom!
2020. júl. 16. 00:29
12/20 anonim válasza:
Ááá ezzel az elmélettel és hozzáállással egy 2.0 TDI A4 lesz a megfelelő autód..
13/20 A kérdező kommentje:
Hát bocs de nekem nem lesz a4 esem se tdi!van normál 2.0 benzinesem.A hozzáállás az én dolgom! Te biztos megteheted hogy veszel egy 2020as s8-ast! De en 3.5 m nál többet nem szentelek rá! Használni is szeretném nem csak nézni, ezért legyen megbízható.
2020. júl. 16. 16:00
14/20 A kérdező kommentje:
Am csak normál emberek írjanak már ide aki nem más hozzáállását kritizálják!
2020. júl. 16. 16:17
15/20 anonim válasza:
Ha ülésbe-passzírozó érzés kell, akkor téged a nyomaték/súly arány érdekel, erre meg azt mondanám, hogy 300 Nm nyomatéktól felfelé egy viszonylag könnyebb súllyal (1300-1400 kg alatt) ezt autótól függetlenül megkapod.
Hogy mennyire, az leginkább a pénztárcádtól függ.
Ehhez egyébként most már nem kell sok henger, nekem egy négyhengeres autóm van 370 Nm nyomatékkal, 1300 kilóra, 5 másodperc alatt van százon.
16/20 A kérdező kommentje:
kisebb súlyú de nagyobb nyomatékú autó lenne jó!?igen ezt gondoltam. Pl egy wrx ben is halál félelmed van ha elkapja. Ép ezért akartam volna nagy termet, de erős kocsit. Neked egyébként mi gyorsul 5mp alatt 100ra?
2020. júl. 16. 18:35
17/20 A kérdező kommentje:
Ja és mellékelten szerettem volna ragaszkodni a v motorhoz
2020. júl. 16. 18:37
18/20 anonim válasza:
mk3 Audi TT ami nekem van, egészen pontosan 5.3 sec alatt van százon 4 hengerrel
19/20 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó gyorsulás! De gondolom ez már meg van piszkálva!nagyobb turbo és hozzá átalakításokkal!?
2020. júl. 16. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!