Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én otthol egyedül, hogy tudom...

Én otthol egyedül, hogy tudom felszerelni a téli gumit?

Figyelt kérdés

Nem vagyok autószerelő, még soha nem próbáltam..

Nem is értek hozzá nagyon.. Nem tudom hogyan lássak neki. Nem szeretnék kárt tenni az autómban, sérüléseket is elszeretném kerülni..

Mindezt hogyan oldhatom meg??

2019. nov. 22. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idén még vidd szervizbe, és kérdezd meg tőlük
2019. nov. 22. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha felnire van szerelve akkor könnyedén ki tudod cserélni. Emelési ponton megemeled az autót. Mielőtt ezt megtennéd, meglazítod a kerékcsavarokat. Megemeled, kitekered a csavarokat, leveszed a kereket. Felteszed a téli kereket amennyire tudod, meghúzod a csavarokat. Leengedet az autót majd megint meghúzod a csavarokat. Nem atomfizika, menni fog.
2019. nov. 22. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Előveszed az autó kezelési utasítását, abban le van írva, hogyan kell kereket cserélni, vagy használd az internetet.
2019. nov. 22. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A felniről le és vissza nem tudod otthon csak géppel megszerelni. Már használtan is tudsz venni aránylag olcsón, persze még kell egy centirozógép is hozzá.

[link]

2019. nov. 22. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy.

De szerencséd van, mert szervizben felszerelik.

2019. nov. 22. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha felnire szerelve van, akkor egy egyszerű kerékcsere. Emelő és kerékkulcs kell hozzá, ami (jó esetben) az autó alaptartozéka.

A gumit nem tudod felnire szerelni otthoni eszközökkel.

2019. nov. 22. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Elvileg ha van jogosítványod, tanulnod kellett volna. Pont ugyan úgy kell, mintha defektes kereket cserélnél, csak mind a 4 kerékkel el kell játszani. De ha ez kérdés számodra és komoly kihívásnak érzed, akkor menj el egy gumihoz inkább! 10-15 perc, pár ezer forint és átdobják neked. Nem kell vesződnöd vele, nem koszolod össze a kezedet és sokkal gyorsabb is.
2019. nov. 22. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
Ma voltam gumicserén. Centrírozással együtt bruttó 4 azaz négy ezer forint volt, számlával. Megis minek ezzel otthon görcsölni, különösen akkor ha fogalmad sincs az egészről?
2019. nov. 23. 01:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kerekenként?

Mutasd már meg azt a gumist, aki számlával egy ezresér cserél gumit, ki is centirozza...

2000 forinttól indul / kerék.

2019. nov. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!