Meddig tart egy embernél az erkölcs és a alázattal teli jóindulat? Amíg nem érzi a pénz szagát, vagy ameddig azt érzi hogy egyedül van és már nincs mellette senki?
Amig nem érzi a pénz szagát,tisztelet a kivételnek.
A bombanõ meg arra jó,amire és amikor megunják munkanélküli segélyre lesz szüksége,a másik 5 nõ pedig élni fogja boldogan az életét a munkájában is.
Mi van, leáraztak a kőbányait, hogy egy hónap utan megint volt pénzed lerészegedni és folytatod az agymenésed?
Azt hittem, hogy már elment a kedved a bombanőzéstől, de ezek szerint hülyébb vagy, mint gondoltam.
Te nagyon hülye lehetsz, ha még mindig nem érted meg, hogy egy 16 évessel együtt lenni nem pedofília.
"A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom"
Tehát ismét elmondom. Ha szart sem tudsz az adott témáról, akkor ne pofázz.
A barátnőm apjával teljesen jó a viszonyom, nem tudom miért csapna le. A feljelentést meg méginkabb nem értem, mivel semmi törvénytelent nem tettem.
Már megint üldözési mániád van? Nem kéne több oldalas monológot írni, amiben arról hisztizel, hogy szűzen fogsz megdögleni és akkor talan nem érnék az idióta kérdéseidhez. Különben minden ilyen kérdéshez írok, arról meg nem én tehetek, hogy az esetek többségében te írod ki a nyarvogós kérdéseket.
Személyiségfüggő.
Amúgy megj: nem egészen olyan a világ,ahogyan látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!