Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy Debrecen nagyságú városba...

Egy Debrecen nagyságú városba egyedül elmehetek bulizni?

Figyelt kérdés

Nem Debrecenről vagy egyébként szó, de kb akkor városba mennék, és mivel azon a napon az összes barátnőm hazamegy, én maradok csak itt a koliban, és arra gondoltam hogy elmegyek egyedül. buszoznom kéne (kb fél órát) túl sok szórakozóhelyet nem ismerek, de gondoltam hogy majd feltalálom magam. szerintetek jól fogom magam érezni? Gondolom majd úgyis találkozok emberekkel, vagy majd szóba elegyedek ismeretlenekkel, mivel elég nagy a város, és nem ott lakom így nem valószínű hogy találkoznék ismerősökkel.

szóval ez egy ilyen spontán este lenne :D

Valaki csinált már ilyet? :D

2016. okt. 23. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Felőlem.
2016. okt. 23. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Persze,miért ne.

Kár hogy nem Debrecen, én innen szeretnék ismerkedni.

2016. okt. 23. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol van ez a város...
2016. okt. 23. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
életkorodtól függ, de azért 18 alatt nem ajánlatos egyedül neki menni az éjszakának nőként..
2016. okt. 23. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, és a város biztonságos.
2016. okt. 23. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Pont Debrecenben erőszakoltak meg egy lányt pár napja, aki buliból ment haza az éjszakában, egyedül. [link] De bármilyen városra igaz.
2016. okt. 23. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
... folyt.: szóval ne mászkálj egyedül éjszaka, sehova. Nincs olyan hogy biztonságos város, hadd ne mondjam melyik etnikum már mindenhol van.
2016. okt. 23. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha egy Debrecen méretű városra azt mondod hogy biztonságos akkor te elég naív vagy már ne haragudj hogy ezt mondom. És azt írod hogy majd biztosan találkozol idegenekkel akikkel megismerkedhetsz.Ebben 100 százalékig biztos lehetsz hiszen nagyon sokan direkt az ilyen kis naívákra vadásznak az éjszakai szórakozóhelyeken úgyhogy ilyen gyerekes gondolkodással semmiképp ne menj egyedül sehova ha nem akarsz bajba kerülni!
2016. okt. 23. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Debrecen nagyságú város Mo.-n egyedül Szeged, Miskolc és Pécs, szóval ezzel az erővel le is írhattad volna melyikről van szó. :D

Én nem mennék el egyedül bulizni, ismerkedni max. rád hajtó pasikkal tudsz így, akiknek végül nagy eséllyel az ágyában kötnél ki.

2016. okt. 24. 02:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz beszélgetni másokkal, akkor jól fogod magad érezni. Engem kiborít, ha ismeretlenekkel kell beszélnem semmitmondó dolgokról, mert sem az én magánügyeimet nem kötöm mások orrára (még azt sem, amit ettem), sem nem érdekelnek mások magánügyei, vagy épp az, hogy mi a hobbija. ha kérdése van, vagy mondani szeretne valami, akkor meghallgatom, válaszolok.ha én nekem van kérdésem, vagy akarok mondani valamit, elvrom ezt mástól is. Ennél többet nem várok. De tőlem se várják el, hogy akárkivel elbeszélgessek, ha nincs hozzá kedvem.
2016. okt. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!