Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a3. vélemények tapasztala...

Zalmanz11audi kérdése:

Audi a3. vélemények tapasztalatok!?

Figyelt kérdés

Első autó vásárlás előtt állok a kiszemelt 'példány egy :

Audi a3 8p

3 ajtós(hatchback)

1.6 benzin - bgu

Gyártási év 2003 vége

Milyen általános hibái vannak?

Mire kell jobban oda figyelni?

Mit kell tudni róla egyéb infok..?

Olaj csere periódus? Ára kb..

Verérlés csere menyibe kerül kb?

Motor?..... Stb

Igazából jöhet minden info ami van :) köszönöm

2019. nov. 21. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tesómnak volt 1.9 PDTDI meg is volt chipelve, jól ment az biztos, olyan sokáig nem tartotta meg, így hibák még nem jöttek elő. De rozsdásodott, ahogy a többi is amiket látni szoktam. De ami a legvisszataszítóbb számomra hogy már minden második suttyó ilyet vesz. Kb rozsdás 320d szinten van
2019. nov. 21. 19:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozászolásokat volt hasznos de inkább töb haszontalan pl ne vedd meg, van jobb, sz@r innen sz@r onnan...köszönöm ez nem kell!! Erről az autóról szeretnék többet meg tudni.. aki esetleg használja is vagy hosszab ideig volt neki..vagy tud hasznisat mondani! Azon kivül hogy amiket eddig írtak es minden érdekel amit tudsz

Azert kell ennyi info mert tudni akarok mindent az autóról!..

Itt eg link:

[link]

Olaj szürő mijen kell bele? Esetleg egy link aki vett már bele.?

Légszűrő?

Motor olaj? viszkozitás? Márka?

Hátsó o ablaktörlő nincs fent hogy találom meg vagy hol tudok venni!?

Az oldalán lévő "diszléc, diszcsik" az ajto melletit ami a kasznin van a kissebik hogy kell leszedni?

2019. dec. 1. 09:56
 13/13 Beviz Elek ***** válasza:
56%

Én a díszlécet nem piszkáltam. Ha annyira érdekel, akkor használd az internetet vagy állj neki és rájössz. Ha nem bepattintva van, akkor ragasztva lesz.

Hátsó ablaktörlőt leszedtem, anélkül szebb. Neten keress rá hogy mennyiért kapható.

Szűrőket megtalálod, hadd ne mi rendeljük meg az alkatrészeket, hadd ne mi szereljük az autódat. Én a minőségben hiszek, szűrőkből MANN-t rakok mindenbe.

Olajból van a gyári előírás, de mindenki más állásponton van ezzel kapcsolatban. Én Motul 5w40 x-cess-t rakok bele, de a tesco gazdaságost sem érdemelné meg, maximum homokot.

Azzal az internettel amivel a gyakorikerdeseket is eléred, ugyanúgy másra is rá lehet keresni. Most akkor vélemények érdekelnek az autókról vagy alkatrész cikkszámok?

2019. dec. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!