Audi a3. vélemények tapasztalatok!?
Első autó vásárlás előtt állok a kiszemelt 'példány egy :
Audi a3 8p
3 ajtós(hatchback)
1.6 benzin - bgu
Gyártási év 2003 vége
Milyen általános hibái vannak?
Mire kell jobban oda figyelni?
Mit kell tudni róla egyéb infok..?
Olaj csere periódus? Ára kb..
Verérlés csere menyibe kerül kb?
Motor?..... Stb
Igazából jöhet minden info ami van :) köszönöm
Köszönöm az eddigi hozászolásokat volt hasznos de inkább töb haszontalan pl ne vedd meg, van jobb, sz@r innen sz@r onnan...köszönöm ez nem kell!! Erről az autóról szeretnék többet meg tudni.. aki esetleg használja is vagy hosszab ideig volt neki..vagy tud hasznisat mondani! Azon kivül hogy amiket eddig írtak es minden érdekel amit tudsz
Azert kell ennyi info mert tudni akarok mindent az autóról!..
Itt eg link:
Olaj szürő mijen kell bele? Esetleg egy link aki vett már bele.?
Légszűrő?
Motor olaj? viszkozitás? Márka?
Hátsó o ablaktörlő nincs fent hogy találom meg vagy hol tudok venni!?
Az oldalán lévő "diszléc, diszcsik" az ajto melletit ami a kasznin van a kissebik hogy kell leszedni?
Én a díszlécet nem piszkáltam. Ha annyira érdekel, akkor használd az internetet vagy állj neki és rájössz. Ha nem bepattintva van, akkor ragasztva lesz.
Hátsó ablaktörlőt leszedtem, anélkül szebb. Neten keress rá hogy mennyiért kapható.
Szűrőket megtalálod, hadd ne mi rendeljük meg az alkatrészeket, hadd ne mi szereljük az autódat. Én a minőségben hiszek, szűrőkből MANN-t rakok mindenbe.
Olajból van a gyári előírás, de mindenki más állásponton van ezzel kapcsolatban. Én Motul 5w40 x-cess-t rakok bele, de a tesco gazdaságost sem érdemelné meg, maximum homokot.
Azzal az internettel amivel a gyakorikerdeseket is eléred, ugyanúgy másra is rá lehet keresni. Most akkor vélemények érdekelnek az autókról vagy alkatrész cikkszámok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!