Audi a3. vélemények tapasztalatok!?
Első autó vásárlás előtt állok a kiszemelt 'példány egy :
Audi a3 8p
3 ajtós(hatchback)
1.6 benzin - bgu
Gyártási év 2003 vége
Milyen általános hibái vannak?
Mire kell jobban oda figyelni?
Mit kell tudni róla egyéb infok..?
Olaj csere periódus? Ára kb..
Verérlés csere menyibe kerül kb?
Motor?..... Stb
Igazából jöhet minden info ami van :) köszönöm
Nekem van egy, felmegy bennem a pumpa ha végiggondolom az elmúlt 2 közös évünket, nem tudnám szépen, higgadtan leírni.
Én nagyon nem ajánlom.
A legjobban egy fb csoportban tudnál körülnézni, de miután beléptél, keress rá a pénztemető/pénznyelő szavakra és olvasgass.
Vegyé inkább egy susukit! Azzal nincs ennyi gond.
Az A3 egyébként is egy túlárazott golf.
"Mire kell jobban oda figyelni?"
A legjobban arra kell figyelni hogy ne vegyel ilyen autot
Hasonlókat olvastam, meg jókat is.. Kommentek viták.. Stb
Jó, nem jó, pénztemető, túl árazot vegyél ezt azt amazt
A témát egy kicsit mélyebben szeretném átrágni ha van rá lehetőség!
Nem azok a kommentek kellenek amiben "szidják" mert így úgy ráfáztak, az nem azt jelenti hogy nálam is az egész kocsi olyan sz@r lesz mint náluk
Inkább ez érdekelne... Pl motornal arra figyelj vagy a fékeknél vagy ezt cseréld ki enyiidőn belül meg ... Stb ezek és nem a ne vedd meg meg a hasonlók köszönöm
A golfnak sok köze van a fábiához. Főleg hogy a fóbia meg a cordoba a polo padlólemezére épült.
Te kérdeztél véleményt róla. Segíteni szeretnénk hogy egy talicska pénzt ne dobj a szemétbe. Érdemesebb olyan autót venni amivel a tulajdonosok elégedettek, jobb az esélye hogy nem fázol rá.
Vélemények/tapasztalatok: leírtam.
Általános hibák: korai olajzabálás, kormányszervó (elektromos motorja), hűtőventilátor, rövid távoktól habosodik az olajbetöltőkupaknál, ajtózárak, random elektronikai hibák
Mire kell jobban odagigyelni: a két rendszám között mindenre, bármi, bármikor meghalhat benne
Egyéb infók: ?? Német autó
Olajcsere: igényes ember 10e/1 év, gyári előírást keresd ki neten. Az ára attól függ mit töltesz bele és ki csinálja. Én Motult töltök bele, mégha hordóval is kell hozzá rendelnem
Vezérlés: lásd fentebb, alkatrész minősége/szakember függő
Motor: van benne, a lényeget màr leírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!