Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fontos a nagy csomagtér...

Miért fontos a nagy csomagtér amikor általában full üres?

Figyelt kérdés

Azt vallja mindenki hogy kombi kell mert a csomagok stb...

Kozben ugyanezekben az autokban van max egy kis bőrönd. Meg egy évben egyszer elmennek vele nyaralni. 80%ban teljesen felesleges, üresen áll, max törik össze-vissza mert nem tudnak parkolni vele.

En eddig mindig befértem a kis Yarisomba pedig gyakran öten ülünk benne de a tengerre is lejutottunk sok csomaggal...

2019. nov. 18. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügyis kérdező manapság autós kérdésekben utazik. Eddig a pénz meg a főnök volt a baja, mostmár azt kamuzza, hogy kis Yarissal jár és fúj kombik...Gáz.
2019. nov. 18. 19:24
 12/13 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Én sokáig kombiellenes voltam, fiatal srác vagyok, nem kell csúnya családi autó. A feleségemmel vettünk egy házat, úton a gyerek, most kombit akarok venni.

Volt 2 szedánunk, tökéletesen belefértünk 99%-ban, de: vettünk mosógépet, mosogatógépet, egyik sem fért bele a szedánokba és egy ismerőst kellett megkérni hogy hozzuk el a cuccot. Nem szeretek szívességet kérni, így hogy saját házunk van rendszeresebb lesz hogy nagy tárgyat kell cipelni, már kell a kombi.

Van akinek elég a Yaris, van akinek nem, nem gondolkozhat mindenki úgy ahogy te, nem lehet mindenkinek azonos az élethelyzete.

2019. nov. 18. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"80%ban teljesen felesleges, üresen áll"

Igen, de a maradék 20%-ban meg nem kell mindent élére hajtanom meg az ölembe vennem, hogy beférjen. Szóval, ha innen nézzük közel ugyanakkora költségért olyan autóm van, ami az esetek 100%-ban kényelmes, míg a te autód csak az esetek 80%-ában kényelmes és 20%-ban nyomorognod kell.

"max törik össze-vissza mert nem tudnak parkolni vele."

Nekem eddig egy autóval sem okozott gondot a parkolás, szóval én nem vagyok érintett ebben.

2019. nov. 19. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!