Friss B jogosítvánnyal lehetek sofőr?
Figyelt kérdés
1 hete van meg a jogosítványom, dolgozhatok 3,5 autón? Pl: GLS-nél?
Van erre valami szabály?
2019. nov. 13. 10:51
1/8 anonim válasza:
Szabaly (ugy ertem torveny) nincs, csak nem vesznek fel.
2/8 anonim válasza:
Ha már el is mennél akkor pont ne olyan helyre ahol ezer dologra kell figyelni még a vezetésen kívűl is.
Vagy 40-50 címre kiszállítani az árut, közben készpénzzel, bankkártyával is fizetnek, szóval nem kezdőnek való.
3/8 anonim válasza:
Nem.
Gyakorlatot és hivatásost (PÁV)kérnek. És nem csak ők.
4/8 anonim válasza:
Ha valahova felvesznek friss jogosítvánnyal akkor természetesen!!! Ez csak az adott helytől függ,de azért az elmondható,hogy az esetek hatalmas nagy részébe friss jogsisokat oda vesznek fel ahol a saját autóddal kell közlekedni
5/8 anonim válasza:
Én cáfolnám a többi kommentem, egyik ismerősöm azonnal elhelyezkedett futarkent, szintén friss jogsival.
Alapvetően futár hiány van, szerintem nincsenek akkora elvárások.
Ráadásul semmi garancia rá, hogy akinek régóta megvan az használja is.
6/8 anonim válasza:
Ha fel is vesznek, akarod Te azt?
7/8 anonim válasza:
Protekció nélkül nem sok helyre fognak felvenni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönom az egy-két használható választ! A többieknek meg köszönom az igazi, jó magyar megnyilvánulásokat!
2019. nov. 25. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!