Aki a 150e Ft-os autót veszi meg, annak ez kb. akkora tehertétel, mint a másiknak a 1,5M Ft-os. Autóra alapvetően szinte mindenki nagy összeget költ a saját pénztárcájához képest. Mert igen, van, akinek a 150e Ft a nagy összeg.
(Az más kérdés, hogy ha csak ennyit tudnék rászánni, én inkább autó nélkül élnék, de ezerféle élethelyzet és életstílus van.)
2019. nov. 10. 23:01
12/18 anonim válasza:
Nem, nagyon nem.
Pár százezres autótól a MAXIMÁLISAN elvárható dolog az, hogy gurul. És itt kb. ki is fújtak az igények.
Pont ezért teljesen értelmetlen átvizsgálásra vinni (és az autó értékének 10-20%-át kifizetni az átvizsgálásért....), mivel nyilvánvaló, hogy tucatnyi hibája lesz. És? Ahogy a mondás tartja új autót a szalonból, az hibátlan jó esetben.
Semmi baj nincs azzal, ha valakinek nincs pénze több milliós autókra, nekem sincs. Viszont ehhez mérten szabjuk az elvárásokat is.
Nevetséges, amikor az emberek egy középkategóriás mobiltelefon áráért akarják az álmot, a hibátlan, keveset futott megkímélt svájci mérnök autóját...
2019. nov. 10. 23:25
13/18 anonim válasza:
biztos hogy nem. Volt két érdeklődő, természetesen annak adtam el, aki nem bonyodalmazott szervizekkel.
2019. nov. 10. 23:37
14/18 anonim válasza:
Persze, de a vevő fizeti a szervizt és az utamat is.
2019. nov. 11. 07:42
15/18 anonim válasza:
Alapvetően, ha kifizeti, akkor igen, de eddig 2 autóm adtam el, egyiknél sem szarakodtam volna ilyennel, mivel az elsőt 30ezerért adtam el, a másodikat meg hibásan is hirdettem 300ezerért, tök felesleges lett volna átnézni
2019. nov. 11. 08:03
16/18 anonim válasza:
150-200 ezret érő, 20 éves autónál nem, mert általában még 1-2 műszaki vizsgára elmegy utána bontóban lesz az autó. 2m felett megengedett az átvizsgálás. Az átvizsgálás csak az eladó és a vevő jelenlétében történhet.
2019. nov. 11. 10:34
17/18 anonim válasza:
#9 aki 150 ezerert akar autót venni azon kívül h beinduljon,megálljon ne követelőzzön többet. Ez egy bicikli ára,nyilván szar,öreg autó azért ennyi az ára. Csak a hülye csóró nem ismeri az ár/érték arányt,úgy indul el megnézni a 150 ezres autót mint ha 1 milliósat menne megvenni,utána meg ki van akadva ha nem steril,úristen karcolás van rajta meg uhh nem csak az átírást kell rákölteni. Ha csak ennyi pénzed van autóra az sem baj,de akkor tudd mi jár érte vagy menjél busszal.
2019. nov. 11. 14:42
18/18 anonim válasza:
20 eves autónal 150 ezerért ki van akadva h miért nincs hozzá külön felnin nyárigumi meg miért nem hibatlan az autó.. Azért a lófa.nak is van vége emberek,el lehet menni az aaa autóhoz megvenni 600 ért a 100 ert beszamolt 20 éves lomswiftet ami hazáig sem birja ki..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!