AF-es alvázszám törzskönyv nélkül,87-es autó. Megvegyem?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy eladó 87-es VW passat-ot, amelynek AF-es alvázszáma van, és nincs törzskönyve, ez eladó szerint nem is kell, Ő is idén vette és simán ment az átiratás, most volt műszakin is az autó. Az eladó korrektnek tűnik. Igaza van, ténleg nem kell törzskönyv?2010. júl. 18. 11:05
1/4 anonim válasza:
Az eladó ritkán korrekt... Én ebbe nem mennék bele, inkább tovább keresnék egy tiszta autót.
2/4 anonim válasza:
Ha idén vette, miért adja el ilyen hamar?
3/4 A kérdező kommentje:
állítólag magának vette, el is kezdte felújítgatni, csak aztán közben anyagi problémák lettek és már nem tudná fenntartani... persze tudom messziről jött ember azt mond, amit akar...
2010. júl. 18. 20:19
4/4 anonim válasza:
A Rendőrségen/telefonon,hogy nehogy ott tartsanak/érdeklődhetsz biztos,hogy felvilágosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!